s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 9. oktober 2020 REZERVIRAJ

JESENSKO KOLESARJENJE V ISTRI

Kolesarska jesen v prelepi Istri. Pridružite se nam na pisanem kolesarjenju in preživite odličen kolesarski vikend.


NA KOLO Z EKIPO »VEČER TOURS« PO ČUDOVITIH POTEH HRVAŠKE ISTRE

Dragi prijatelji kolesarjenja!

Za zaključek sezone 2020, vas vabimo,  da se nam pridružite na odličnem kolesarskem vikendu, na severu Hrvaške Istre. Pokrajina severne Istre je med kolesarji izjemno priljubljena destinacija, ponuja odlčne možnosti za kolesarska potepanja in raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti.

KOLESARJENJE: Kolesarili bomo s cestnimi ali fitnes kolesi s cestnimi prestavami. Kolesarimo v skupinah po 5 kolesarjev. Obvezna je kolesarska čelada.  Udeleženci so dolžni spoštovati cestno prometne predpise. Vozimo na lastno odgovornost.

 

Program kolesarskega vikenda:

PETEK, PRIHOD V ISTRO IN POPOLDANSKA OBALNA TURA (pretežno ravninska, ca 45 km)
Individualni prihod gostov v Savudrijo. Nastanitev okoli 12.00 URE, nato pa srečanje vseh udeležencev in krajša skupna tura, v smeri Umag, Novigrad.... ob obali Istre, krajši skok v notranjost in kraj Brtonigla, nato Nova Vas in Novigrad ter nazaj.  Skupna večerja bo organizirana v restavraciji, čas za druženje. Prenočevanje.

SOBOTA:  TURA DO OPRTALJA , DOLINE REKE MIRNE, BUJ IN UMAGA (hribovita, ca 77 km)
Zajtrk. Priprava kolesarjev in skupna krožna tura po severnem obrobju Istre, ki nas popelje mimo Savudrije v smeri  severovzhoda, pod Momjanskimi vinogradi v smeri Sv. Lucije in Oprtalja, od koder se spustimo v dolino reke Mirne. Nadaljevanje proti Ponte Porton, nato pa dolg vzpon proti Belim Vodam in po regionalni cesti v Buje. Nadaljevanje v smeri Umaga, nato še skok do Bašanije.  Prosto za druženje. Nato pa večerna vožnja z avtomobili do romantičnega mesteca Grožnjan, kjer bomo šli tudi na domačo tipično Istrsko večerjo. Povratek in nočitev.

NEDELJA:  SKOZI »VASICE ZALEDJA« V DOLINO MIRNE, VIŽINADA, TAR,  KANAL ANTENAL, UMAG... (razgibana cesta, nekaj daljšega vzpona, ca 80 km)
Zajtrk. Pripravili bomo prtljago, nato pa odrinemo na nedeljski krog. Podamo se v zaledje obale, mimo Nove Vasi spustimo v dolino Mirne, povzpnemo v staro Vižinado. Od tam pa po razgibani cesti v smeri mesteca Tar.  Čaka nas še prehod kanala v Antenalu, vzpon v Novigrad. Po sodobni »kolesarski avtocesti« nadaljujemo v Dajlo in od tam proti Umagu.  Popoldne se poslovimo...  individualni odhodi /povratek v Slovenijo.

CENA: 164 € /osebo – minimalno 12 udeležencev

Število prijav je omejeno.

Zavarovanje rizika odpovedi: 10 € /osebo


CENA VKLJUČUJE: 
-2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v penzionu

-2 x turistično takso

- organizirano večerjo v Umagu - prvi večer

- organizirano večerjo v kraju Grožnjan -  drugi večer

- spremstvo in vodenje kolesarjev s strani organizatorja

- stroške organizacije izleta

- osnovno nezgodno zavarovanje udeležencev 

- DDV


Prevoz:
Individualni prevoz – lasten prevoz z avtomobili. 
Ker bo skupina predvidoma sestavljena iz udeležencev iz več krajev Slovenije,smo tokrat tehnično omejeni glede izvedbe organiziranega prevoza.

CENA NE VKLJUČUJE:  Pijače pri obrokih, enoposteljne sobe (29 € /noč) in stroškov nastalih po osebnih naročilih.

Rok prijave: do zasedbe prostih mest.

Odg .org.: Media Turizem
Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo v agenciji.

Vsem udeležencem kolesarskih potepanj z agencijo VEČER TOURS, ob tej priložnosti, želimo še veliko varnih kilometrov. Veselimo se snidenja z vami!


REZERVIRAJ