s1
s2
s3
s4
s5
s6
s7
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 20. september 2019 REZERVIRAJ

MALTA- HOTEL SAN ANTONIO ****

Hotel, popolnoma prenovljen leta 2013, se nahaja v središču Qawra, le 150 m od majhne, umetno narejene, skalnato-peščene plaže. ALL INCLUSIVE,

MALTA


Hotel SAN ANTONIO

Kraj: Qawra - Bugibba

QAWRA IN BUGIBBA
Le 15 km zahodno od glavnega mesta Malte je Zaliv sv. Pavla s številnimi majhnimi naselji, kot sta Qawra in Bugibba. Zaliv je poln skrivnostnih votlin in skalnatih plaž, ki privabljajo tudi potapljače. Zaradi dobrih avtobusnih povezav s čudovitimi peščenimi plažami, kot sta Golden Bay in Mellieha Bay, sta ta kraja priljubljena predvsem pri družinah. Za dobro počutje poskrbijo restavracije z nacionalnimi in mednarodnimi specialitetami ter razni bari z aperitivi, v poletnih mesecih pa je tudi v tem delu Malte nočno življenje kar razgibano. Letovišči sta od letališča oddaljeni 20 km.

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.sanantonio-malta.com

OPIS

Lega: Hotel, popolnoma prenovljen leta 2013, se nahaja v središču Qawra, le 150 m od majhne, umetno narejene, skalnato-peščene plaže. V bližini je več trgovin, barov, restavracij in avtobusni terminal, s katerega se lahko popeljete skoraj po celi Malti. 
Ponudba: Moderen hotel, zgrajen v mavrskem slogu, s 416 sobami in suitami ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, konferenčni center, glavno restavracijo, dve à la carte restavraciji, maroško kavarno, bar, pool bar, notranji bazen z jacuzzijem, bazen na strehi, ki je namenjen samo odraslim, dva povezana zunanja bazena, otroški bazen, mini klub za otroke od 5. do 11. leta in več teras za sončenje. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Enkrat v času bivanja možnost večerje v à la carte restavraciji Q-Zins ali Tagine. Domače vino, točeno pivo, osvežilne brezalkoholne pijače in mineralna voda med kosilom in večerjo. Popoldanski prigrizki od 15. do 18. ure. Kava, čaj, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače vino, točeno pivo, žgane pijače in koktajli v času obratovanja posameznega bara. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo igrišče za odbojko na mivki, velik sodoben fitnes, savna in parna kopel. Dnevna in večerna animacija. Enkrat v času bivanja možnost obiska casinoja Oracle, vključno s pijačo dobrodošlice in igralnim voucherjem za 10 €.
Nastanitev: Moderno opremljene standardne sobe so velike 23 m2 in imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, stropni ventilator, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon. Družinske sobe so opremljene enako, le da so velike 29 m2.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, streženo kosilo in bife večerja.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih , predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Cene ne vključujejo posebne nove eco takse, ki znaša 0,50 € na osebo na dan in se v skladu z malteško zakonodajo plača na licu mesta!

OTROCI: V nekaterih objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €. V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih  let,ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.( za natančen izračun cene za vašega otroka povprašajte v agenciji tel.št. 02 23 53 10

VSTOPNO LETALIŠČE:BENETKE

  ODHOD    TRAJANJE    STORITEV   TIP SOBE  CENA NA OSEBO  V €


20.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusive Family 1.151 €
27.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusive Family 1.080 €
27.09.2019(TSF - Benetke (Treviso))7 nočitevAll inclusiveDS
 998 €

DOŽIVETJA IN IZLETI
GOZO
Pol ure vožnje z ladjo in že bomo na sosednjem otoku Gozo, ki je bil po starodavni legendi prebivališče boginje Kalipso. Ogledali si bomo votlino, v kateri je boginja Kalipso z ljubezenskimi čari sedem let zadrževala Odiseja, oči pa si bomo spočili na eni najlepših peščenih plaž Ramla Bay. Ustavili se bomo v glavnem mestu Victorija s Citadelo, kjer bomo imeli kosilo. Po kosilu bomo imeli nekaj prostega časa za nakupe ali ogled katedrale. Ustavili se bomo tudi v baziliki Ta'Pinu, ki je znana po uresničevanju želja. Otok nas bo navdušil s svojimi naravnimi lepotami in posebnostmi, kot je Azurno okno, ter s tradicionalnim gostoljubjem domačinov. Naš zadnji postanek bo v Xlendiju. 

VALLETTA
Poldnevni izlet v Valletto, glavno mesto Malte, obdano z mogočnim obzidjem, ki so ga zgradili križarji sredi 16. stoletja. Maltežani so na svojo prestolnico zelo ponosni, saj je edino glavno mesto v Evropi, ki je pod kulturno zaščito. Izlet bomo začeli z multivizijo Malta Experience, ki nam bo zanimivo in nenavadno prikazala zgodovino otoka skozi stoletja. Nato si bomo ogledali prelepe Barraca Gardens, od koder se ponuja čudovit razgled na pristanišče Grand Harbour, obiskali katedralo sv. Janeza in še kaj. Na lastne oči se bomo prepričali, zakaj je bilo ravno na Malti posnetih toliko filmov. Po ogledih bomo imeli eno uro prostega časa za samostojen sprehod, lahko pa zavijemo tudi v eno od kavarn in si privoščimo katero od izvrstnih malteških slaščic. 

IZLET PO OTOKU
Izlet po otoku bomo začeli z ogledom slikovite Modre jame z bogatim podvodnim rastlinskim svetom. Po želji se lahko z ladjico popeljemo po morju in si jamo ogledamo pobližje. Videli bomo čudovite korale in nenavadno modrino, po kateri so jame dobile ime. Naš naslednji postanek bo v prazgodovinskem templju Hagar Qim, ki je starejši od piramid v Egiptu. V templju je prazgodovinski človek častil plodnost, kar bomo storili tudi mi. Sledil bo obisk Mdine in Rabata, starodavne prestolnice Malte, trdnjave, s katere se odpira prelep razgled po otoku. Obiskali bomo jamo sv. Pavla in spoznali posledice njegovega prihoda na Malto. Po kosilu in pokušnji čudovitega malteškega kruha se bomo odpeljali do delavnic malteške domače obrti, kjer bomo opazovali pihanje in oblikovanje stekla, izdelovanje srebrnih in zlatih predmetov ter nakita, kakšen spominek pa bomo seveda tudi kupili. Nato nas bo pot vodila do Moste, kjer je znamenita cerkev s tretjo največjo kupolo v Evropi.

COMINO
Na izlet se bomo odpravili z ladjo in odpluli vzdolž prelepe malteške obale. Med plovbo bomo videli marsikatero znamenitost, s katero se ponaša otok. Na ladji se bomo okrepčali s hladnim kosilom in kaj kmalu pripluli do cilja, prelepega otočka Comina. Tam bomo imeli čas za uživanje in kopanje v čistem turkiznem morju. 

JEEP SAFARI 
Našo pustolovščino po Malti bomo začeli v Buggibi. Najprej bomo ujeli slikovit pogled na Popeye Village, potem nas čaka kopanje na čudoviti plaži Golden Bay. V vasici Ta'Qali si bomo ogledali pihanje stekla ter ročno izdelovanje srebrnega nakita in seveda imeli priložnost vse te čudovite malteške stvaritve tudi kupiti. Sprehodili se bomo po Mdini in občutili pridih starodavnosti. Potem bomo skupaj kosili v Rabatu in si ogledali jamo sv. Pavla, ki je v svoji gorečnosti do katolištva spreobrnil tudi Maltežane. Na Blue Grotto nas čakajo ladjice, da nas bodo popeljale v skrivnostni svet. Zadnji postanek bo v ribiški vasici Marsaxlokk, kjer se bomo sprehodili in morebiti popili kakšno dobro dišečo kavo. 

SICILIJA
Do slabih 100 km oddaljene Sicilije bomo s katamaranom prispeli v uri in pol. Pot z avtobusom nas bo vodila čez druge najvišje mostove v Evropi, povzpeli se bomo skoraj do vrha edinega še delujočega ognjenika v Evropi, Etne, in obiskali prestižno središče Sicilije, Taormino, kjer si bomo lahko ogledali starogrško gledališče. Izlet na ta italijanski otok je navadno voden v enem od svetovnih jezikov.

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ
VALLETTA – 33 €
IZLET PO OTOKU (s kosilom) – 57 €
COMINO (s hladnim kosilom) – 40 €
GOZO (s kosilom) – 65 €
SICILIJA – 133 €
JEEP SAFARI – 55 €

Splošni pogoji poslovanja TA so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ