s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sreda, 4. september 2019
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

GRČIJA-OTOK KOS-HOTEL EURO VILLAGE ACHILLEAS****

Hotel se nahaja neposredno ob plitvi peščeni plaži in je od majhne ribiške vasice Mastichari. ALL INCLUSIVE, let izi LJubljane

GRČIJA

OTOK KOS
Hotel EURO VILLAGE ACHILLEAS****

Kraj: Severozahodna obala otoka 

Od glavnega mesta Kos do letališča se na severozahodni strani otoka zvrstijo tri letovišča: Tigaki, Marmari in Mastichari. Nekoč so bile to majhne zasanjane ribiške vasice, danes pa so glavni počitniški kraji otoka, ki se ponašajo z dobro infrastrukturo. Številni bari, taverne in trgovinice, fine bele peščene plaže in urejeni, večinoma novi hoteli ob plažah, ponujajo idealne možnosti za nepozabne počitnice za vso družino. Plaža se počasi spušča k morju, kjer je veliko možnosti za izposojo senčnikov in ležalnikov, najde pa se tudi nekaj naravne sence. Zmeren severozahodnik, ki tukaj običajno pihlja v vročih poletnih dneh, nam obljublja prijetno hlajenje in ustvarja dobre pogoje za ljubitelje srfanja. Očarljiva rodovitna podeželska okolica pa kar vabi na pešačenja in izlete s kolesi, ki si jih lahko izposodite skoraj za vsakim vogalom. Oddaljenost od letališča: Tigaki 17 km, Marmari 15 km in Mastichari 9 km. 

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.achilleashotel.com

OPIS

Lega: Hotel se nahaja neposredno ob plitvi peščeni plaži in je od majhne ribiške vasice Mastichari oddaljen 1,5 km, od središča mesta Kos pa 22 km. 
Ponudba: Velik hotelski kompleks, zgrajen iz več stavb, ima 421 sob. Svojim gostom ponuja sprejemno dvorano z recepcijo, restavracijo, bar, TV-kotiček, internet , diskoteko, dva velika bazena, dva otroška bazena, teraso s senčniki in ležalniki, pool bar, trgovino, izposojevalnico koles in številne športne dejavnosti. 
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače, kava in čaj od 10. do 23. ure, pite, sendviči, pizze, domače pecivo in sladoled od 10. do 18. ure. Fitnes, tenis, namizni tenis, minigolf, košarka in pikado.
Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, hladilnik ter balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo še en dodaten prostor. Superior sobe so prav tako opremljene enako, s tem da so modernejše in imajo še copate, kuhalnik za kavo ali čaj in brezplačen WiFi.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

OTROCI: V nekaterih objektih plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih let le simbolično pavšalno ceno, in sicer za odhode od 15. 5. do 19. 6. in od 26. 8. do 15. 10. samo 199 €, za odhode od 20. 6. do 31. 7. in od 21. 8. do 25. 8. samo 259 € ter za odhode od 1. 8. do 20. 8. samo 299 €. V nekaterih objektih, plačajo otroci oziroma mladostniki do določenih  let,ugodno otroško ceno.Otroci do 2. leta, ki nimajo svojega sedeža na letalu in svojega ležišča v hotelu, plačajo za stroške nezgodnega zavarovanja in stroške obdelave podatkov le pavšalno ceno 15 €.( za natančen izračun cene za vašega otroka povprašajte v agenciji tel.št. 02 23 53 10

VSTOPNO LETALIŠČE: LJUBLJANA

  ODHOD      TRAJANJE   STORITEV   TIP SOBE CENA NA OSEBO V €

04.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS family 891 €
04.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sv 875 €
04.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sup 924 €
04.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS 825 €
11.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sup 924 €
11.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS family 891 €
11.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sv 875 €
11.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS825 €
18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS family 792 €
18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sv 785 €
18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS741 €
18.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sup 830 €
25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS family 718 €
25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sv 718 €
25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS 677 €
25.09.2019(LJU - Ljubljana)7 nočitevAll inclusiveDS sup 759 €

DOŽIVETJA IN IZLETI
NISSYROS
Že zgodaj dopoldne se bomo odpravili do pristanišča in odpluli do enega najzanimivejših grških otokov, do Nissyrosa. Najprej si bomo ogledali največjo zanimivost otoka, še delujoči vulkan, po katerem otok tudi slovi. Na poti na vulkan bomo imeli priložnost občudovati prelep razgled na bližnje otoke in Egejsko morje. Obisk vulkana, iz katerega se še malo kadi, nas bo navdušil. Sledila bo vrnitev do kraja Mandraki, kjer si bomo ogledali cerkvico in samostan Device Marije. Po ogledih bo prosti čas za kratek počitek, nakupe spominkov, na primer sumada (mandljev sirup), obisk lokalne taverne ali kopanje na vulkanski plaži. Na Kos se bomo vrnili v popoldanskih urah.

TURČIJA – BODRUM 

V jutranjih urah se bomo iz pristanišča Kos z ladjo odpravili v eno največjih turističnih mest v Turčiji – Bodrum. Po pristanku se bomo z avtobusom odpeljali do grškega teatra, ki je bil pred kratkim obnovljen in je še danes zelo popularen kraj za koncerte. Potem se bomo zapeljali do znamenitih turških mlinov, kjer bomo lahko občudovali čudovit razgled, ki sega vse do Kosa in še dlje. Tam si bomo lahko privoščili tudi domač sok, pridelan iz granatnih jabolk. Nato bosta sledila kratka vožnja in ogled znamenitih Mindoških vrat, skozi katera je v Bodrum prišel Aleksander Veliki. Ogledali si bomo zlatarno, kjer se za vsakega najde kak kos nakita – seveda po ceni, ki jo boste sami "zbarantali". Potem se bo izlet nadaljeval do centra Bodruma, kjer boste lahko nakupovali na bazarju. Vrnitev na Kos bo v popoldanskih urah. 

GRŠKI VEČER V VASICI ZIA 
V večernih urah se bomo odpravili do najvišje ležeče in hkrati najbolj tradicionalne otoške vasice Zia, kjer bomo lahko kupili tradicionalne spominke in znameniti cimetov sirup – canelada. Nato se bomo odpeljali do prizorišča našega večera, čudovite taverne Fantazia, kjer bo sledil bogat program z odličnimi plesalci in plesalkami, ki nam bodo predstavili tradicionalne grške plese. V plesu se bomo lahko preizkusili tudi sami. Seveda ne bo manjkalo grške tradicionalne hrane in dobre kapljice. Večer bomo preživeli v značilnem grškem vzdušju.

KRIŽARJENJE PO TREH OTOČKIH 
V zgodnjih dopoldanskih urah se bomo iz pristanišča na Kosu z ladjico odpravili do prvega otoka – Pserimos. Tam bomo lahko obiskali čudovito peščeno plažo ali pa se sprehodili po glavni ulici na otoku, kjer bomo kupili kak spominek ali domače začimbe v lokalnih trgovinicah. Nato bo sledila kratka vožnja z ladjo do Kalymnosa, kjer se bomo najprej odpravili v izdelovalnico in prodajalno spužev. Po kosilu v tipični grški gostilni bomo imeli nekaj prostega časa za raziskovanje otoka ali pa za obisk plaže. Med potjo domov se bomo zasidrali nekaj metrov stran od otoka Plati, kjer se bomo lahko podali v kristalno čisto vodo in med plavanjem uživali v razgledu na sosednje otoke. Vrnitev na Kos bo v popoldanskih urah. 

VODNI PARK
Izlet, poln zabave, sonca in vode, bomo začeli v dopoldanskih urah. Odpeljali se bomo v vodni park Lido, kjer vas na 75.000 m2 čaka veliko vodnih dogodivščin. Otroci bodo uživali v raznih aktivnostih in na različnih toboganih. Tudi odrasli se boste lahko sprostili in spoznali svojo otroško igrivost, saj vas tam pričakujejo bazen z valovi, počasna reka, space ball, kamikaze, multi-lane, hydro tube, crazy river, velikanski tobogan, black hole, jacuzziji in še mnogo več. V popoldanskih urah, ko bomo že prijetno utrujeni, nas bo avtobus popeljal nazaj do hotelov.

OKVIRNE CENE DOŽIVETIJ
NISSYROS – 45 €
NOČNA ZIA (z večerjo) – 46 €
TURČIJA, BODRUM – 44 €
KRIŽARJENJE PO TREH OTOČKIH – 46 €
VODNI PARK – 25 €

Splošni pogoji poslovanja TA so sestavni del ponudbe!
OOINTel

REZERVIRAJ