s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 11. junij 2020
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

BARCELONA - 4 DNI Z LETALOM

Obisk živahne katalonske prestolnice,možnost izleta na sveto goro Montserrat,možnost obiska posebnega muzeja Salvadorja DaliÄ‚

Program
1. DAN
SLOVENIJA - BARCELONA
Nočitev

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali na bližnjem letališču (Benetke/Trst– odvisno od datuma odhoda) in polet v Barcelono. Po pristanku sledi avtobusna panoramska vožnja in ogled glavnih mestnih znamenitosti. Čez trg Plaza Espana se bomo povzpeli na grič Montjuich, prizorišče poletnih olimpijskih iger leta 1992. Popeljali se bomo mimo znanih meščanskih hiš Case Batllo in La Pedrere, del arhitekta Gaudija ter do parka Guell (zunanji ogled) ter mimo starega pristanišča Port Vell in mestne marine Port Olimpic. Nastanitev.

2. DAN
BARCELONA (OBISK MUZEJEV ali IZLET PO COSTA BRAVI)
Zajtrk, nočitev

PPo zajtrku raziskovanje središča mesta (peš/z javnim prevozom). Sprehodili se bomo po znameniti ulici La Rambla, s številnimi lokali in uličnimi umetniki, od Katalonskega trga do spomenika Krištofu Kolumbu. Obiskali bomo staro gotsko četrt (Barrio Gotico) in katedralo, poiskali skrite trge in si privoščili postanek na enem izmed njih. Sprehod ne bo minil brez obiska ene najlepših evropskih tržnic, La Boqueria. Po želji in ob doplačilu predlagamo tipično špansko kosilo: paello. Popoldne predlagamo obisk trgovsko - zabaviščnega središča Mare Magnum, kjer je eden najlepših evropskih akvarijev ali sprehod po boemski četrti El Born s številnimi majhnimi trgovinicami, bari in »morsko katedralo«, cerkvijo Santa Maria del Mar. Zvečer ob doplačilu predlagamo obisk tipičnega lokala s programom tradicionalnega fl amenka.

3. DAN
BARCELONA (OBISK MUZEJEV ali IZLET PO COSTA BRAVI)
Zajtrk, nočitev

Dan bo namenjen raziskovanju številnih muzejev v mestu. Morda ogled enega od glavnih simbolov mesta, cerkve Sagrada Familia ali znamenitega stadiona Camp Nou, domu kluba FC Barcelona ali katerega drugega muzeja: Picassov muzej, Pomorski muzej, galerija Tapies, ... Lahko pa se odpravite na izlet po Costa Bravi (doplačilo). Obiskali bomo Figueres, rojstni kraj ekscentričnega španskega umetnika Salvadorja Dalija in si ogledali njegovo galerijo. Pot bomo nadaljevali v eno večjih katalonskih mest Girona z lepo ohranjenim srednjeveškim mestnim jedrom. Girona ima eno najbolje ohranjenih židovskih četrti v Evropi, v središču mesta pa dominira mogočna gotska stolnica. Zvečer priporočamo večerjo v ribji restavraciji (doplačilo).

4. DAN
BARCELONA (IZLET NA MONTSERRAT in KLETI) - SLOVENIJA
Zajtrk

Dan lahko izkoristimo za zadnje sprehode, nakupe ali oglede. Ob doplačilu predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. Ob koncu obiska sledi pokušina in po želji nakup. Vožnja na letališče in polet proti Sloveniji aali na bližnje letališče (Benetke/ Trst – odvisno od datuma odhoda).

ODHODI IN CENA

11.06.,18.06.,25.06.,16.07.,13.08.,27.08.,17.09.,24.09.,24.10.,29.10.2020

CENA : OD 529,00 €

Cena vključuje :

  • letalski prevoz po programu,
  • letališke in varnostne pristojbine,
  • prevoz letališče - hotel - letališče z avtobusnim ogledom mesta,
  • tri nočitve z zajtrki v hotelu 3* v Barceloni ali okolici,
  • zunanje oglede brez vstopnin,
  • spremstvo in organizacijo potovanja.

Najmanjše število potnikov: 35 oseb


Možna doplačila ob prijavi:

- enoposteljna soba : 120,00 €

- zavarovanje rizika odpovedi 4,059% od vrednosti potovanja

- doplačilo za manjšo skupino (25-34 osebe) : 30 € na osebo

 in med 15-24 potniki 50 € na osebo

Možna doplačila na poti:

- Turistična mestna pristojbina 3-5 € na recepciji hotela

- Ogled flamenka: 35 €

- vstop v akvarij v Barceloni: 20 €

- vstop v Sagrada familia : 16 €

- vstopnina v Camp nou : 27 €

- izlet na Montserat : 35 €

zlet po Costa bravi -Dalijev muzej : 45 €

PRIPOROČAMO: zaradi izredno velikega obiska spomenikov v Barceloni priporočamo rezervacijo za ogled Sagrade Familie in stadiona Camp Nou že ob prijavi.

OPOMBA: v primeru, da nam letalski prevoznik ne potrdi predvidenega letalskega prevoza, si pridružujemo pravico do spremembe kraja in časa odhoda in vrnitve. Program potovanja ostaja vsebinsko enak, prilagojen letalskemu prevozu. V primeru poleta iz bližnjih letališč je možno doplačilo za prevoz do letališča (enosmerni ali povratni prevoz – odvisno od odhodnega letališča). Posamezni izleti na destinaciji se lahko kombinirajo z ostalimi potniki oz skupinami; vrstni red izletov po dnevih se lahko spremeni. Za organizacijo posameznega dodatnega izleta je potrebnih najmanj 15 potnikov. Cene doplačil so informativne narave, saj na povišanja cen ponudnikov in odpiralni čas žal ne moremo vplivati. Možnost kombinacije 3., 4. in 5. dnevnega programa (v primeru manjšega števila potnikov). Doplačilo za manjšo skupino se nanaša na osnovno potovanje oz število potnikov, ki potujejo na osnovnem programu in ni vezano na dodatne izlete na destinacii.

Splošni pogoji poslovanja TA so sestavni del programa!

OOPAL

REZERVIRAJ