s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 20. junij 2020
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

TAJSKA - DEŽELA SMEHLJAJEV

Živahni Bangkok, vožnja s kolesi po romantičnem zgodovinskem parku Sukhotai, raziskovanje skrivnostnega Zlatega trikotnika, jahanje slonov v Chiang Maiju

PROGRAM

1. DAN
SLOVENIJA - EVROPA - BANGKOK
polet
Odhod z letališča JP Ljubljana/ bližnje letališče. Polet v tajsko prestolnico Bangkok.

2. DAN
BANGKOK
kosilo, nočitev
LEŽEČI BUDA V WAT PO
Srečanje z lokalnim predstavnikom in začetek našega potovanja z orientacijskim ogledom mesta s postankom v Wat Po, največjem templju na Tajskem, kjer se nahaja znameniti ležeči buda. Po kosilu pristno doživetje Bangkoka. Vožnja po mogočni reki Chao Praya. Prijetno utrujeni se bomo odpravili do hotela. Zvečer po želji (ob doplačilu) vožnja do najvišjega hotela v Bangkoku, kjer bomo uživali ob prekrasnem razgledu na „mesto angelov“.

3. DAN
BANGKOK - PLAVAJOČA TRŽNICA - BANGKOK
zajtrk, kosilo, nočitev
S ČOLNI DO PLAVAJOČE TRŽNICE
Zgodnji zajtrk in vožnja mimo solin in čudovitih kokosovih plantaž do plavajoče tržnice Damnoen. Vkrcanje na čoln, s katerim bomo zapluli v osrčje plavajoče tržnice, spoznavali raznovrstno tropsko sadje in življenje ob reki. Polni prijetnih doživetij se bomo zapeljali na kosilo v eno izmed lokalnih restavracij. Sledi vožnja nazaj v prestolnico, kjer bomo po želji obiskali veličastno Kraljevo palačo, se prepustili nakupovanju ali samostojnemu pohajkovanju po mestu, ki nikoli ne spi. Zvečer možnost obiska živahne ulice Patpong ali Koh San Road.

4. DAN
BANGKOK - AYUTHAYA - LOPBURI - PHITSANULOK
zajtrk, kosilo, nočitev
KRALJEVSKA AYUTHAYA
Nadaljevanje potovanja do nekdanje poletne rezidence tajskih kraljev Bang Pa Ina, kjer se bomo vkrcali na ladjico in zapeljali do kraljeve Ayutthaye. Obiskali bomo Wat Yai Chaya Mongkol in starodavne ruševine Wat Chai Wattanarama. Pot nas bo vodila naprej v Lopburi, ki je znan po opičjem templju, katerega si bomo tudi ogledali. Sledi vožnja do Phitsanuloka, kjer se bomo podali na večerno potepanje s tipičnimi prevoznimi sredstvi - rikšami do nočne tržnice. Nastanitev v hotelu.

5. DAN
PHITSANULOK - SUKHOTHAI - LAMPANG
zajtrk, kosilo, nočitev
OGLED NEKDANJA PRESTOLNICA SUKHOTAI S KOLESI
Ogled Wat Mahathat - a, kjer se skriva po mnenju mnogih najlepši kip bude na Tajskem. Nato vožnja v prvo tajsko prestolnico Sukhothai. S kolesi se bomo zapeljali po starodavnih ruševinah v romantičnem zgodovinskem parku z mnogimi templji, vključno z Wat Sri Chum, v katerem nas čaka velikanski kip sedečega Bude. Po kosilu v eni izmed restavracij v Si Satchanalai naprej do Lampanga, skozi katerega se bomo popeljali kar s kočijami. Nastanitev v hotelu.

6. DAN
LAMPANG - PHAYAO - CHIANG RAI
zajtrk, kosilo, nočitev
OBISK SKRIVNOSTNEGA ZLATEGA TRIKOTNIKA
Vožnja v Phayao, ki se ponaša z najplitkejšim jezerom na Tajskem. Na poti se bomo ustavili tudi pri enem od gorskih plemen. Po kosilu vožnja do skrivnostnega Zlatega trikotnika. Z ladjico se bomo zapeljali po mogočni reki Mekong in uživali v naravnih lepotah. Nadaljevanje poti v Chiang Rai. Nastanitev v hotelu.

7. DAN
CHIANG RAI - CHIANG MAI
zajtrk, kosilo, nočitev
KANTOKE NA SEVERU TAJSKE
Po zgodnjem zajtrku ogled sijočega Belega templja, ki združuje sodobnost s tradicijo. Odhod proti Chiang Maiu in ogled nekaterih rokodelskih delavnic (izdelava svile, lesa, lokalnih tekstilnih izdelkov). Po kosilu v lokalni restavraciji ogled Wat Doi Suthep, ki se nahaja v gorah na višini 1.056 metrov. Do templja se bomo povzpeli po stopnicah ali z vzpenjačo in občudovali slikovito pokrajino pod nami. Zvečer po želji in proti doplačilu Kantoke večerja s tradicionalnim plesom in kulinariko s severa Tajske. Nastanitev v hotelu.

8. DAN
CHIANG MAI - BANGKOK
zajtrk, polet, nočitev
JAHANJE SLONOV IN RAFTING
Dopoldan bomo preživeli v družbi stalnih prebivalcev slonov. Lahko jih bomo jahali in opazovali pri delu. Za konec nas čaka še rafting z bambusovimi splavi. Popoldan prevoz na letališče in polet proti Bangkoku. V večernih urah polet proti enemu izmed azijskih/evropskih letališč.

9. DAN
EVROPA - SLOVENIJA
Pristanek na bližnjem letališču/JP Ljubljana

ODHODI IN CENA:


25.04.2020 -  1790,00
20.06.2020 -  1660,00
24.10.2020 -  1760,00
25.12.2020 -  1860,00

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz po programu v ekonomskem razredu, notranji let po programu (Chiang Mai - Bangkok) z vključenimi letališkimi in varnostnimi pristojbinami, vse prevoze z avtobusi po programu, vse oglede vključno z vstopninami, nastanitev v hotelih 3*- 4* na bazi nočitev z zajtrki ter kosili v lokalnih restavracijah ali večerje kot navedeno v programu, stroške slovenskega spremljevalca in lokalnega vodnika, organizacijo potovanja.

DOPLAČILA: napitnine (tudi otroci) 50 €, za manjšo skupino med 15 in 24 potniki 100 €,med 10-14 potniki 190 € 

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba 179 €, zavarovanje rizika odpovedi 4,059% od vrednosti aranžmaja.

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: Kantoke večerja prib. 30 €, jahanje slonov in rafting z bambusovim splavom 55 €.

POPUST: otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima osebama na vprašanje.

OPOMBA: v primeru poleta z bližnjega letališča je prevoz za doplačilo.

Splošni pogoji so sestavni del programa1

OOPAL

REZERVIRAJ