s1
s2
s3
s4
s5
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 29. september 2017 REZERVIRAJ

Švicarske alpe in vožnja s slovitim vlakom Glacier express

Pravljična vožnja z znamenitim ledeniškim vlakom skozi 291 mostov in 91 predorov! Doživeli boste najbolj fotogenično goro Švice...čudoviti in mogočni Matterhorn

Pravljična vožnja z znamenitim ledeniškim vlakom skozi 291 mostov in 91 predorov!
Doživeli boste najbolj fotogenično goro Švice...čudoviti in mogočni Matterhorn

Program potovanja:
1. DAN večerja, nočitev
SLOVENIJA - ZERMAT - tASCH

Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja skozi Italijo do Švice. V jutranjih urah prihod v Švico, kjer se bomo najprej zapeljali čez 2005 m visok prelaz Simplon. Pot bomo nadaljevali do mesta Tasch, od koder se bomo z vlakom zapeljali v mondeno švicarsko letovišče Zermatt. Čudovita neokrnjena narava nam bo ponujala številne možnosti. Po želji se lahko odpravimo na sprehod po mestu, se odpeljemo z vlakom na Gornergrat ali z gondolo na mali Matterhorn. Popoldan povratek z železnico v Tasch. Namestitev v okolici, večerja in nočitev.

2. DAN zajtrk, večerja, nočitev
ZERMATT - vlak LEDENIŠKI EKSPRES - ST. MORITZ

Po zajtrku vožnja do Zertmatta in vkrcanje na znameniti ledeniški vlak Glacier Express. Vožnja z vlakom s stekleno panoramsko streho, med dvema zimskima središčema, bo vsekakor čarobno doživetje. Na poti nas bodo spremljali alpski vrhovi, pašniki, gozdovi, doline in kotline. Z najverjetneje najpočasnejšim vlakom bomo v 7 urah prepotovali 290km. Vmes si bomo po želji privoščili tudi kosilo. V popoldanskem času bomo prispeli do mondenega letovišča St. Moritz. Mesto ima čudovito lego ob jezeru, izjemno lepo središče, zato sprehoda po mestu, ne bomo izpustili. Nekaj prostega časa. Namestitev v okolici, večerja in nočitev.

3. DAN zajtrk
DAVOS - DOLINA ENGADIN

Po zajtrku vožnja v bližnji Davos. Na poti nas bo spremljala slikovita pokrajina in prekrasni pogledi na alpske vrhove. Postanek za ogled in nadaljevanje poti po čudoviti dolini Engadin. Engadin je dolina reke Inn, stara in pomembna pot med Švico in Avstrijo. Na poti bomo občudovali nenavadne hiše z zanimivimi ornamenti in napisi. Krajši vmesni postanki za ogled. Povratek proti domu mimo Merana, Bolzana. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.


ODHODI 2017:
29.09.

CENA: 329 € - pri najmanj 45 potnikih


DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 30 €.

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, dva polpenziona v hotelih 3*, vožnjo z železnico iz Tascha v Zermatt, zunanje oglede, vodenje in organizacija potovanja.


POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču v dvoposteljni sobi z dvema odraslima: -15%


DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 30 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

Enoposteljna soba 60 €

Vožnja z alpskim panoramskim vlakom Glacier Express iz Zermata v St. Moritz (rezervacija je nujna ob prijavi)
Cena: 119,20 CHF + rezervacija sedeža 33 CHF na osebo.

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja!

-OOPAL-REZERVIRAJ