s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  nedelja, 15. november 2015 REZERVIRAJ

Gala večer muzikala

Fantom opere - Ples vampirjev - Elizabeta - Les Miserables – Wicked - Rocky Horror Picture show – Rudolf/afera Mayerling - Mamma mia ...

V nedeljo, 15. novembra, bodo ob 18. uri v mestecu Hart pri Gradcu dvignili zastor glasbenega dogodka, posvečenega muzikalu. Avstrijska umetnica Anja Wendzel in profesionalci avstrijske scene muzikala vam bodo ob odlični scenografiji in kostumih predstavili kolaž najslavnejših pesmi iz slovitih in uspešnih del, kot so Fantom iz opere, Ples vampirjev, Elizabeta, Les Miserables, Wicked, Rocky Horror Picture Show, Rudolf - afera Mayerling in Mamma mia. Postanite tudi vi del te nenavadne zgodbe in se za trenutek stopite z glasbo in nastopom, ki bosta zagotovo prav nepozabno in emocij polno doživetje.

Program: Odhod avtobusa iz Maribora in prevoz gostov v Hart pri Gradcu. Ogled predstave. Po predstavi sledi prevoz v Maribor.

Trajanje prestave: 2,5 ure

Cena vključuje: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, vstopnino za ogled predstave, spremstvo in organizacijo programa kulturnega izleta.

Odhod: 15. 11., Maribor (Mlinska ulica, AP, zunanja stran) ob 16.30

Cena: 46 €

Najmanjše število potnikov: 45

REZERVIRAJ