s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 5. december 2015
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

Festival čokolade v Opatiji

Imeniten dvodnevni izlet, kjer bomo zmešali okus čokolade in zanimivega okolja Kvarnerskega zaliva.

1. dan: SLOVENIJA – OPATIJA
Odhod v jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Postojne proti obali Jadranskega morja. Ustavimo se v Opatiji, ki slovi kot mondeno letovišče v Kvarnerskem zalivu. Pretila mu je nevarnost, da bodo luči v mestu ugasnile, saj v posebno ozračje nekdanjega avstro-ogrskega veličastja, skoraj ni več privabljala mladih gostov. Zaradi dobre hotelske infrastrukture, ugodnega podnebja, pestrega nočnega življenja, je očarljivost Opatije znova zaživela. Sprehodimo se po promenadi, čas za osvežitev. Popoldanske ure pa bomo tudi mi kar sestavni del zanimivega festivala čokolade. V času festivala vsi ustvarjajo različne dobrote čokoladnega okusa. Tako boste v kavarnicah in restavracijah lahko preizkušali najrazličnejše čokoladne dobrote po ugodnejši ponudbi. Sledijo nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: OPATIJA-SLOVENIJA
Po zajtrku se odpeljemo do bližnjih Moščenic, ki se ponašajo s srednjeveško podobo. Prijeten bo sprehod skozi mestna vrata, mimo baročne cerkve sv. Andreja iz 18. stoletja. Naš naslednji postanek bo že v Lovranu, ki se ponaša z lepim pristaniščem in starim mestom, kjer si lahko ogledamo župnijsko cerkev sv. Jurija iz 16. stoletja, poznano po svojih freskah. Po ogledu in osvežitvi bo pred nami samo še vožnja proti domu s prihodom v večernih urah.

Cena vključuje: Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacija izleta.

Doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €, vstopnine po želji

Cena: 95,00 €

Odhod: 5.12.

Vstopna mesta: Ljubljana, Celje, Maribor

REZERVIRAJ