s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  nedelja, 4. oktober 2015 REZERVIRAJ

Kratek oddih v Umagu

Imenitne jesenske počitnice boste lahko preživeli ob obali Jadranskega morja v Istri ...

Imenitne jesenske počitnice boste lahko preživeli ob obali Jadranskega morja. V Istri. V turističnem centru Umag, ki s svojo bogato ponudbo in kvalitetnimi nastanitvami ponuja odlične možnosti za kratek oddih v dvoje, z družino. Notranjost Istre in prikupna stara mesteca, vabijo na odkrivanje in zanimiv izlet. Morda se podate na obisk vinskih kleti, ki jih ne manjka ali pa zavijete v katero od številnih domačij, ki ponujajo lastne proizvode in okuse Istre.

HOTEL: Village Sol Garden Istra ****, Katoro, Umag
Kompleks turističnih vil Sol Garden Istra se nahaja le 250 m od morja in 3 km od središča Umaga. Stoji zraven hotela Sol Garden Istra v istrskem turističnem letovišču Katoro, zato lahko koristite tudi vse storitve sosednjega hotela. Do Umaga vodi obmorska promenada. Kompleks ponuja sodoben vodni park s številnimi bazeni in z drugimi vodnimi atrakcijami. Kompleks poleg ostalega, zajema tudi fitnes, teniška igrišča, šolo tenisa, strelišče in igrišča za odbojko na mivki, badminton ter nogomet.
Oprema vaše sobe: Klimatizirane sobe so opremljene v sredozemskem slogu in odete v tople, pomirjujoče odtenke. Vključujejo satelitsko TV in brezplačno uporabo sefa.

Storitev in cena: polpenzion/osebo/dan
4.10.-24.10. samo 37,50 € (redna 50 €)
24.10.-11.11. samo 36,00 € (redna 45 €)
Brezplačno za otroka do 9 let za bivanja do 24.10.
Brezplačno za otroka do 12 leta za bivanja od 24.10.

Turistična taksa v ceni.

Prevoz: Lasten

Prihodi vsak dan, bivanje minimalno 2 dni

REZERVIRAJ