s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 23. oktober 2015 REZERVIRAJ

Kratek oddih v Opatiji

Če iščete sproščujoče sprehode ob "rivi" in prijeten mediteranski zrak, je Opatija pravi kraj za vas.

Opatija, biser na Kvarnerski obali, je privlačen turistični cilj tudi v pozni jeseni in zimi. Lahko si boste privoščili sproščujoče sprehode ob "rivi" , zavili v kakšno imenitno slaščičarno, udeležili kakšnega od aktualnih dogodkov, ki jih v Opatiji ne manjka, ali le uživali prijeten mediteranski zrak.

Hotel: Villa Dubrava ***
Opis hotela: Villa Dubrava se nahaja v neposredni bližini glavnega mestnega sprehajališča, mestnega kopališča, ter glavnih mestnih znamenitosti in lokalov. Zeleno mediteransko okolje ponuja prijeten oddih in sprostitev v miru in vonjih mediteranske flore. Izza starinske fasade se nahaja moderen interier in 36 sodobno opremljenih sob.

Oprema vaše sobe: dvoposteljna soba. Sobe so opremljene s klimatsko napravo, telefonom, tv aparatom, brezžičnim internetom in kopalnico. Hotel je povezan s »toplim« hodnikom z wellness centrom Thalasso, ki ponuja sprostitev na 2.500 m².

Odhod: 23.10.-25.12. (ponudba je informativna - ob vaši rezervaciji bomo preverili kapacitete in vas obvestili o razpoložljivosti, oziroma ponudili alternativni termin vašega bivanja)

Storitev: Polpenzion

Cena:
Nedelja-petek: 36,90 €/dan/soba
Petek-nedelja: 41,00 € /dan/soba
8 €/dan za otroka do 6 let.
Turistična taksa se plača na recepciji.

Prihodi vsak dan, bivanje minimalno 2 dni

REZERVIRAJ