s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  torek, 27. april 2021 REZERVIRAJ

Švicarska pravljica - 4 dni

Verjemite, na tem potovanju boste doživeli nabor nepopisnih lepot. Obiščemo Lugano, gorski Interlaken, Bern in romantični Luzern. Gremo v svetovljanski Zurich in na romantične obale Bodenskega jezera. Tudi na veličastne Renske slapove.

Švicarska pravljica- 4 dni

Vabljeni v čarobno Švico. Verjemite, na tem potovanju boste doživeli nabor nepopisnih lepot. Obiščemo Lugano, gorski Interlaken, sloviti Bern in romantični Luzern. Podamo se v svetovljanski Zurich in na romantične obale Bodenskega jezera. Tudi na veličastne Renske slapove.Švica je čarobna.


Odhodi 27.04.2021   

Program našega potovanja:

1. dan: SLOVENIJA – LUGANO –INTERLAKEN večerja, nočitev

Odhod bo v zgodnjih jutranjih urah. Z udobnim turističnim avtobusom se bomo podali čez mejni prehod v Italijo. Potovanje se bo nadaljevalo mimo Benetk, Verone proti italijansko-švicarski meji. V dopoldanskih urah bomo že prispeli v Lugano. Sprehodili se bomo ob jezeru in si z doplačilom ogledali muzej na prostem »Švica v malem«, kjer bomo lahko v pomanjšanem merilu prepoznali številne znamenitosti. Obiskali bomo še muzej čokolade, kjer boste lahko degustirali njihove izdelke in se seveda tudi odločili za nakup odličnein kvalitetne švicarske čokolade. Potovanje se bo nadaljevalo v smeri St. Gothard – Interlaken do kraja nastanitve. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev.


2. dan: BERN – LUZERN zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku se bomo odpeljali do Berna. Po prihodu v najpomembnejše in najlepše švicarsko mesto, si bomo ogledali mestne znamenitosti: mestna hiša, katedrala Sv. Vincenta, Barengraben – kjer domujeta medveda, po katerem ima mesto tudi ime, hiša Alberta Einsteina ... V mestu bomo lahko našli številne muzeje, univerzo, gledališča, restavracije in trgovinice ... Vse to v starem mestnem jedru, ki je na Unescovem seznamu svetovne kulturne dediščine in se razprostira od centralne železniške postaje pa vse do reke Aare, ki se tako kot reka Sarine vije okoli starega mestnega jedra. Mesto je znano tudi po svojih urnih stolpih. Prosti čas bomo izkoristili za individualen sprehod. Naslednji postanek bo v Luzernu, pri mogočni figuri leva, ki jo je izklesal sloviti danski kipar Thorwaldsen. Glavno znamenitost mesta pa predstavlja Kapellbrucke, 170 m dolg most čez reko Reuss, ki so ga postavili leta 1333. Vožnja do hotela, večerja, nočitev.


3. dan: EINSIEDELN – ZU›RICH zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku se bo potepanje nadaljevalo do Einsiedelna. Sledil bo postanek pri mogočnem benediktinskem samostanu, ki časti devico Marijo. Po sprehodu se bo vožnja nadaljevala v smeri Zuricha. Ogledali si bomo ožje mestno jedro z znamenitostmi: stolno cerkev, cerkev sv. Petra, mestno hišo ... Vožnja do kraja nastanitve. Večerja, nočitev.


4. dan: RENSKI SLAPOVI – OTOK MAINAU –SLOVENIJA zajtrk

Po zajtrku nas bo čakalo bučanje. V Schaffhausnu so na največji zahodnoevropski reki nastali čudoviti Renski slapovi. Ob prelepem pogledu na to naravno znamenitost si bomo ob grmenju vode vzeli čas za fotografiranje in se nato odpravili do zanimivega turističnega mesteca Stein am Rhein, ki nas bo očaralo s svojo zanimivo poslikavo fasad. Po ogledu srednjeveškega jedra bomo nadaljevali do Konstanze in otoka Mainau. Čudovit cvetlični otok, ki se nahajana Bodenskem jezeru, bo očaral vsakogar. Imeli bomo čas za sprehod med cvetličnimi gredami, občudovali bomo čudovite cvetlične skulpture ... Dovolj bo časa za osvežitev v eni izmed restavracij. V popoldanskih urah se bo pričelo potovanje proti domu. Na poti bodo krajši postanki za osvežitev. Predviden prihod bo v kasnejših večernih/nočnih urah.


CENE:
pri udeležbi 40 oseb 365 €
pri udeležbi 32 oseb 385 €
pri udeležbi 24 oseb 405 €

CENA VKLJUČUJE:
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu**/***, 3 x polpenzion, zunanji ogledi po programu, ogled muzeja čokolade, Renski slapovi, otok Mainau, vodenje in organizacija potovanja.


Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana, Sežana

Cenejše počitnice  
-40 € na rezervacijo dveh oseb do 31.1.  
-20 € na rezervacijo dveh oseb do 31.3.

Rezervacija sedežev:
V 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
V zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije:

Najmanjše število potnikov: 24
 
Doplačilo po želji: enoposteljna soba 75 €,
Vstopnine pribl. 20 €  

Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima  

Obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina 12 €


Odg.or.ICA.

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja.


REZERVIRAJ