s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 29. maj 2021 REZERVIRAJ

AKTIVNE POČITNICE ČRNA GORA

Zabavne aktivne počitnice na obali Črne Gore. Skočili bomo v zaledje obalnega sveta, na Skadarsko jezero, v staro prestolnico Cetinje, degustirali pršut v Njeguših in se kopali na čudovitih plažah, obiskali mesto Kotor....

Aktivni klub Črna gora - od morja v hribe in nazaj!

Zabavne aktivne počitnice na obali Črne Gore. Skočili bomo v zaledje, na Skadarsko jezero, pa v staro prestolnico Cetinje, degustirali pršut v Njeguših in se kopali na čudovitih plažah, obiskali mesto Kotor....

Trajanje  8 dni

PROGRAM:

1. dan: SLOVENIJA–HRVAŠKA–ČRNA GORA večerja, nočitev
Udoben turistični avtobus nas bo popeljal proti jugu v zgodnjih jutranjih urah. Brzeli bomo mimo Zagreba, Splita, Dubrovnika vse do Črne gore. V popoldanskih urah bomo prispeli do kraja nastanitve, spoznali hotel in okolico in se spustili na obrate, na katerih delujejo domačini.

2. dan: ČRNA GORA–HERCEG NOVI zajtrk, večerja, nočitev

Ni lepšega kot začeti aktivne počitnice z aktivnim oddihom. Ta dan bomo izkoristili za individualne aktivnosti. Dremanje na plaži, kopanje, sprehodi ... V večernih urah pa se bomo odpeljali do bližnjega mesta Herceg Novi.  Sprehodili se bomo po mestu obsijanim s soncem in obdanim s cvetjem. Ščitijo ga visoke planine, ob njem pa se razprostira razvejana obala bokokotorskega zaliva. Mesto je že od nekdaj privlačilo umetnike in številne druge obiskovalce. Ogledali si bomo Sahat – kulo, Kanli – kulo, trdnjavo Spanjola, trdnjavo Forte-mare ... Vzeli si bomo nekaj časa za osvežitev, nato pa se vrnili do hotela.

3. dan: CETINJE–NJEGUŠI zajtrk, večerja, nočitev

Dan bomo namenili spoznavanju črnogorske zgodovine, ki je pestra in ponosna. Zapeljali se bomo v Cetinje, nekdanjo črnogorsko prestolnico. Ob doplačilu si bomo ogledali Palačo kralja Nikole in Cetinjskega samostana, kjer boste spoznali bogato zgodovino črnogorskega naroda. Po osvežitvi se bo vožnja nadaljevala do vasice Njeguši, kjer se bomo okrepčali z lokalnimi dobrotami (njeguški pršut, sir, kruh) in malo pokramljali z domačini. Prijetno razpoloženi se bomo vrnili do hotela in morda skočili še v morje.

4. dan: SKADARSKO JEZERO–BUDVA zajtrk, večerja, nočitev

Po zajtrku nas bo odkrivanje Črne gore popeljalo do Skadarskega jezera, največjega jezera na Balkanskem polotoku, na meji med Albanijo in Črno goro. Morda se boste odločili za sprehod ob jezeru, še boljše doživetje pa je (ob doplačilu) spoznavanje flore in favne s plovbo po jezeru in ribjim piknikom. Popoldne se bomo zapeljali še do Budve, ki je danes mondeno turistično središče, ki pa s svojim zgodovinskim jedrom še vedno očara vsakega obiskovalca. Sprehod po starih uličicah, sprostitev v številnih, tudi trendovskih, lokalih in številne trgovinice bodo zagotovili prijetno preživeto popoldne. V večernih urah vrnitev do hotela.

5. in 6. dan: ČRNA GORA zajtrk, večerja, nočitev

Klasično počitniško lenarjenje. Navsezadnje smo v Črni gori, deželi sonca in prijetnega načina preživljanja prostega časa. Individualne aktivnosti, kopanje, sprehodi in še kaj bi se našlo.

7. dan: ČRNA GORA–KOTOR zajtrk, večerja, nočitev

Počasi se bo potrebno zopet navaditi nazaj na evropski ritem. Ampak počasi. Prvi del dneva naj bo še kot prejšnja dva. Dremanje na plaži, kopanje, sprehodi ... V večernih urah pa se bomo odpeljali do mesta Kotor, ki je znamenito črnogorsko srednjeveško, obmorsko mesto v zalivu Boke Kotorske. Stari del mesta je obdan z impresivnim sredozemskim pristaniščem in z dobro ohranjenim mestnim obzidjem pod zaščito UNESCA kot svetovna kulturna dediščina. Bolje ga bomo spoznali s sprehodom in odkrivanjem skrivnostnih uličic. Ob dogovorjeni uri vrnitev do hotela.

8. dan: ČRNA GORA–HRVAŠKA–SLOVENIJA zajtrk

Po zajtrku se bomo od Črne gore poslovili in se preko Hrvaške vrnili v Slovenijo. Predviden prihod je v večernih urah, povratek v standardne delovne procese pa po vaših željah


Odhodi
29.5., 19.6. 2021
                         
CENE:
pri udeležbi 40 oseb 499 €
pri udeležbi 32 oseb 539 €
pri udeležbi 24 oseb 579 €

17.7., 28.8. 2021

CENE:
pri udeležbi 40 oseb 599 €
pri udeležbi 32 oseb 639 €
pri udeležbi 24 oseb 679 €


CENA VKLJUČUJE: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, namestitev v dvoposteljnih sobah hotela**** (predviden Welness &Spa Hotel ACD****), 7 x polpenzion, oglede po programu (Herceg Novi, Cetinje, Budva, Njeguši, Skadarsko jezero, Kotor), degustacija pršuta, vodenje in organizacijo potovanja.

Odhod iz: Maribor, Celje, Ljubljana, Novo mesto

Cenejše počitnice
-80 € na rezervacijo dveh oseb do 31.1.  
-50 € na rezervacijo dveh oseb do 31.3.

Rezervacija sedežev
V 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije:
najmanjše število potnikov: 24  

Doplačila po želji:
Doplačilo za enoposteljno sobo: 175 €
Popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima  

Vstopnine: niso vključene in se plačujejo ob ogledih (po želji),  plovba z ladjo in ribje kosilo 30 €  

Obvezno doplačilo: turistična pristojbina 21 €
Od.orG.. Ica

Splošni pogoji so sestavni del programa


REZERVIRAJ