s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 6. marec 2021 REZERVIRAJ

PRAZNIČNI IZLET ZA DAN ŽENA - DOŽIVETJA V PREKMURJU

Praznik dan žena ima poseben pomen. Namenjen pa je tako ženam, kot moškim. Vzemite si dan samo zase in doživite romantično Prekmurje

PRAZNIČNI IZLET ZA DAN ŽENA - DOŽIVETJA V PREKMURJU

Praznik dan žena ima poseben pomen. Namenjen pa je tako ženam, kot moškim. Vzemite si dan samo zase in doživite romantično Prekmurje

odhod:  6.3. 2021

Predviden program:
Odhod v jutranjih urah. Sledi vožnja proti Štajerski in nato v Prekmurje. Prvi postanek bomo naredili na idiličnem Otoku ljubezni v Ižakovcih, ki je znan po delujočem plavajočem mlinu na reki Muri, brodu in bĂĽjraškem muzeju. Plavajoči mlin na Muri je primer edinega tovrstnega objekta v Sloveniji, v celoti je izdelan iz lesa in stoji na dveh čolnih ali kumpih. Ogled in vožnja z brodom. Nato se bomo odpeljali na ogled tropskega vrta in čudovitih orhidej podjetja Ocean Orchids, največjem gojitelju orhidej v srednji in jugovzhodni Evropi, kjer letno vzgojijo dva milijona orhidej. Pot bomo nadaljevali v Tešanovce, kjer se bomo posladkali z vrhunskimi čokoladnimi izdelki podeželske čokoladnice Passero. Dan se bo že nagnil krepko v popoldne, ko bomo nadaljevali do Bogojine, ki se ponaša z znamenito Plečnikovo cerkvijo. Prvotna cerkev izvira iz 14. stoletja, v letih 1925 – 1927 pa je arhitekt Jože Plečnik naredil načrt in postavili so cerkev v sedanji obliki. Za zaključek čudovitega dne, pa se bomo ustavili še restavraciji na poznem kosilu, kjer se bomo okrepčali z odličnimi dobrotami Prekmurja. Polni vtisov lepega dne se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.


CENA:
59,00 EUR - pri udeležbi najmanj 40 oseb*
69,00 EUR - pri udeležbi najmanj 25 oseb*

*Opomba k ceni


ORGANIZATOR lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 7 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.


Cena vključuje:
prevoz s turističnim avtobusom,
zunanje oglede po programu,
ogled Otoka ljubezni: ogled mlina in muzeja, vožnjo z brodom,
vstopnino v svet orhidej in tropski vrt Ocean Orchids,
degustacijo čokoladnih izdelkov podeželske čokoladnice Passero,
pozno kosilo v prekmurski restavraciji (tri hodni meni s kozarcem vina),
turistično vodenje vodnika, organizacijo izleta ter ddv.

VSTOP: Celje, Slovenska Bistrica, Maribor

Opombe k izletu

Program bo izveden ob prijavi vsaj 25 potnikov, v nasprotnem primeru vas bomo obvestili najmanj 2 dni pred začetkom potovanja / izleta.
Za potovanje potrebujete veljaven osebni dokument.
Ob prijavi je potrebno predložiti osebni dokument.
Program izleta velja kot končno obvestilo.
Priporočamo športna oblačila in obutev.


Ob prijavi je potrebno plačati 30 % cene aranžmaja, preostali del pa najkasneje 8 dni pred pričetkom potovanja / izleta.
Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine programa v primeru višje sile.
Vrstni red ogledov se lahko spremeni, vsebina ostane enaka.


Splošni pogoji so sestavni del tega programa

odg.or. Alp.


REZERVIRAJ