s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 26. april 2021 REZERVIRAJ

Očarljivi Boromejski otoki in živahen Milano- 2 dni

Pomladanski potep po prestolnici mode - Milanu, obisk jezera Maggiore in romantično križarjenje na Boromejske otoke. Potep po Italji za ljubitelje lepe narave.

Očarljivi Boromejski otoki in živahen Milano- 2 dni

Pomladanski potep po prestolnici mode - Milanu, obisk jezera Maggiore in romantično križarjenje na Boromejske otoke. Potep za ljubitelje lepe narave.


Program potovanja:

1. dan: SLOVENIJA–MILANO večerja, nočitev

Zgodaj zjutraj bomo že na udobnem turističnem avtobusu nabirali kilometre mimo Fernetičev, v smeri Benetk in Gardskega jezera, vse do Milana. V mestu bolj malo poznajo sladko življenje, tako imenovano »dolce vita«. Živahna, delovna italijanska prestolnica mode je danes uspešno in poslovno mesto. A kljub temu se ponaša s številnimi znamenitostmi. Ustavili se bomo ob mogočni katedrali, ki je največja gotska stavba v Italiji, pot nas bo vodila do Teatrodella Scala – znamenite milanske operne hiše ... Vsaj toliko, kot je Milano mesto mode, je tudi mesto trgovin in restavracij. Prosti čas bomo zato izrabili za pohajkovanje in radovedno kukanje v izložbe. Po ogledih in osvežitvi se bomo odpeljali do kraja nastanitve. Večerja. Nočitev.

2. dan: LAGO MAGGIORE/BOROMEJSKI OTOKI– SLOVENIJA zajtrk

Po zajtrku se bomo odpeljali do jezera Maggiore, kjer bo avtocesto zamenjala čudovita panoramska cesta ob drugem največjem italijanskem jezeru, ki prav gotovo sodi med najlepša evropska jezera. Da bomo to lepoto resnično občutili, se bomo odpravili na romantično križarjenje na Boromejske otoke – Isola Bella, Isola Madre in Isola Pescatori. Sprehodili se bomo med zelenimi vrtovi in mimo mogočnih vil. Pogledi na Alpe, jezero in nasade, polne citrusov in cvetja, bodo gotovo občudujoči. Na ribiškem otoku bomo potešili lakoto, v popoldanskih urah pa bo pred nami samo še vožnja v smeri proti domu, kamor bomo prispeli v poznejših večernih urah.


Odhodi 26.04.2021, 01.05.2021                            

CENA POTOVANJA:
pri udeležbi 40 oseb 155 €
pri udeležbi 32 oseb 175 €
pri udeležbi 24 oseb 195 €

CENA VKLJUČUJE:
prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1 x polpenzion, križarjenje na Boromejske otoke, vodenje in organizacijo izleta.


Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana, Sežana


Cenejše počitnice
-40 € na rezervacijo dveh oseb do 31.1.
-20 € na rezervacijo dveh oseb do 31.3.


Rezervacija sedežev
V 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo  
v zadnji vrsti: -10 € na osebo


Dodatne informacije:
najmanjše število potnikov: 24

Doplačila po želji:
enoposteljna soba 25 €
vstopnine pribl. 20 €  

Obvezno doplačilo:
turistična lokalna mestna pristojbina 3 €

ODG.OR. iCA

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja.REZERVIRAJ