s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sreda, 1. september 2021
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

DUBAJ - super ugodno!

Polet letala iz Ljubljane, maksimalni izkoristek časa – polni 4 dnevi v Dubaju, ogled Dubaja s slovenskim in lokalnim vodnikom.

DUBAJ - super ugodno!

Polet letala iz Ljubljane, maksimalni izkoristek časa – polni 4 dnevi v Dubaju, ogled Dubaja s slovenskim in lokalnim vodnikom.Program potovanja:

1. DAN LJUBLJANA - ISTANBUL -DUBAJ nočni let, obroki na letalu
Zbirališče potnikov na letališču Ljubljana v pozno popoldanskih urah. Prijava na večerni let proti Istanbulu ter naprej proti Dubaju. Nočni let.

2. DAN DUBAJ nočitev
Pristanek Dubaju v zgodnjih jutranjih urah. Z avtobusom raziskujemo zgodovinsko središče Dubaja, glavnega mesta istoimenskega Emirata, ki se razprostira 72 km v dolžino in velja za najprestižnejšega in najbogatejšega. Zapeljemo se do slanega Potoka ali Khora, majhnega notranjega mestnega pristanišča, ki je prispevalo k razvoju trgovine. Khor zgodovino Dubaja deli na dva dela, Bur Dubaj in Deiro, ki je zgodovinski center mesta. V starem delu mesta nas očara Dubajski muzej v trdnjavi Al Fahidi, ki je z nekaj več kot 200 leti najstarejša stavba v Dubaju. Sprehodimo se do obnovljenega starega dela Al Bastakye, kjer spoznavamo tipično arabsko gradnjo in tradicionalne vetrne stolpe. Vkrcamo se na vodni taksi abra, ki nas zapelje na drugo stran Khora. Tam obiščemo tržnico začimb in zlata. Zvečer po želji koktajl v hotelu Burj al Arab.

3. DAN PO ŽELJI CELODNEVNI IZLET V ABU DHABI zajtrk, nočitev
Prosti dan za samostojno odkrivanje Dubaja ali pa obisk znamenite plaže Jumeria Beach. Po želji in za doplačilo se lahko podate na celodnevni izlet do glavnega mesta Združenih Arabskih Emiratov Abu Dhabija, ki predstavlja največjega od sedmih emiratov. Tukaj živi družina emirjev Abu Dhabija Al-Nahyan, potomcev beduinov iz oaze Liwa, ki ji pripada tudi predsednik ZAE. V modernem mestu si je skoraj nemogoče predstavljati, da je na tem mestu še pred 50 leti stala trdnjava, obdana z vasmi in datljevimi palmami. Postanek ob glavni znamenitosti Abu Dhabija - eni najlepših mošej, čudoviti Veliki mošeji. Je največja na svetu in jo krasi kar 83 kupol, v notranjosti pa je največja perzijska preproga na svetu (opomba: ogled notranjosti ni vedno možen). Postanek ob enem izmed najbolj luksuznih hotelov na svetu, znamenitem Emirates hotelu ter Heritage Village-u, kjer je na ogled rekonstrukcija tradicionalne vasi v oazi. Na poti nazaj v Dubaj se ustavimo še ob vhodu v Ferrari World, največji pokrit zabaviščni park na svetu.

4. DAN POČITNICE V DUBAJU zajtrk, nočitev
Prosto za sprostitev, zabavo, samostojno raziskovanje ali nakupe. Dubaj velja za nakupovalni raj s številnimi shopping centri z raznovrstno ponudbo trgovin znanih blagovnih znamk. V starem delu mesta, v Deiri, se nahajata dve zanimivi tržnici z zlatom in z začimbami. V modernem delu Dubaja priporočamo obisk nakupovalnega centra Mall of the Emirates, kjer je znamenito pokrito Dubajsko smučišče. Zagotovo nepozabno je tudi kopanje v toplem Perzijskem zalivu.... Po želji in za doplačilo križarjenje Dhow cruise z večerjo.

5. DAN PO ŽELJI:  BJUR KHALIFA IN JEEP SAFARI – PREVOZ NA LETALIŠČE zajtrk, nočni let
Dopoldne predlagamo (za doplačilo ob prijavi) vzpon na najvišjo stavbo na svetu - Burj Khaliffo ter obisk enega izmed največjih nakupovalnih središč na svetu Dubai mall-a. Popoldne pa se po želji s terenskimi vozili lahko odpeljete med zlato rdečimi sipinami, kar je prava adrenalinska zabava. Preden nam v beduinskem kampu pripravijo večerjo, se lahko preizkusite v deskanju po sipinah in ježi kamel ali preprosto meditirate med oblaki vodne pipe. Ob dobri hrani in pijači bomo uživali v nepozabnem sončnem zahodu, ki ga obarvajo tudi ritmi beduinske glasbe in čutni gibi trebušne plesalke. Večerni povratek v Dubaj in vožnja na letališče.

6. DAN DUBAJ - ISTANBUL - LJUBLJANA
Prijava na nočni let proti Istanbulu ter naprej proti Ljubljani, kjer je predviden pristanek v jutranjih urah. Po želji in za doplačilo prevoz do Ljubljane.

CENA: 799 € /OSEBA

Odhodi:

 
1.9.2021

29.9.2021

13.10.2021

3.11.2021

1.12.2021


Cena vključuje
letalski prevoz Ljubljana - Istanbul - Dubaj-Istanbul - Ljubljana (vključen obrok),
letališke in varnostne pristojbine,
avtobusne prevoze po programu,
3x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Dubaju center,
celodnevni ogled Dubaja,
spremstvo slovenskega vodnika,
organizacijo potovanja.

Doplačila

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

med 15 in 24 potnikov 30 €.


MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

VZPON NA BJUR KHALIFO: 49 € - TOPLO PRIPOROČAMO
Izlet v Abu Dhabi: 59 € (min. 15 udeležencev),
Koktajl v Sky baru v hotelu 7* Burj Al Arab 139 € (obvezna rezervacija in plačilo ob prijavi - vstop dovoljen samo starejšim od 21 let),
Jeep safari: 85 €,
Križarenje z večerjo - Dhow Cruise: 59 €MOŽNA DOPLAČILA na poti:
turistična taksa približno 5 € na sobo na noč,
napitnine 30 €,
metro 10 €,
enotirna železnica 5 €.


POPUSTI ob prijavi:
otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču 10 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)

Organizator omogoča brezplačno odpoved paketnega aranžmaja, v kolikor namembna država preide na rdeč, onemogočen seznam potovanj.

odg.or.Pal.

Splošni pogoji so sestavni del programa!

REZERVIRAJ