s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sreda, 12. avgust 2020
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

POČITNIŠKI KLUB - DOŽIVETJA V DEŽELI ŠTORKLJE (LOVENJAKOV DVOR IN HOTEL ŠTRK****)

Za ljubitelje Slovenije, za ljubitelje kvalitetnih organiziranih počitnic smo pripravili 5 dnevno druženje v romantičnem Prekmurju. Vsakodnevni izleti in izjemna doživetja, voden program in organiziran prevoz. Vabljeni v deželo štorklje in prijazn

(LOVENJAKOV DVOR IN HOTEL ŠTRK****)

Za ljubitelje Slovenije, za ljubitelje kvalitetnih organiziranih počitnic smo pripravili 5 dnevno druženje v romantičnem Prekmurju. Vsakodnevni izleti in izjemna doživetja, voden program in organiziran prevoz.
Vabljeni v deželo štorklje in prijaznih ljudi.

TERMIN:  12.8 – 16.8.2020 – odhod iz Maribora

O VAŠI NASTANITVI 
Hotel Štrk in Lovenjakov dvor****:  Sodoben podeželski hotel Štrk leži na mirni lokaciji v vasi Polana in ponuja brezplačen brezžični internet ter spa z bazenom. Nekatere sobe imajo balkon ali teraso.
Klimatizirane sobe v hotelu Štrk vključujejo mini bar, televizijo, copate in zasebno kopalnico s prho.
V rustikalni kletni restavraciji v času kosila in večerje ponujajo slovenske in mednarodne jedi. Vsako jutro je na voljo zajtrk, na zahtevo pa vam pripravijo tudi kosilo za na pot.
Sprostite se lahko v masažni kadi, savni in z različnimi masažami. Če se želite razgibati, se lahko odpravite v fitnes ali najamete hotelsko kolo. Hotel Štrk se nahaja na podeželju in je obdan s kmetijami. Murska Sobota je oddaljena 4 km

Posebnosti
možnost likanja perila, sobna postrežba na željo, družinam prijazno, invalidom prijazno, možnost prevoza oseb, vodeni izleti, ogledi, zajtrk na željo, dovoljene domače živali
Športna ponudba izposoja kajaka, konjeništvo, izposoja kanuja, lokostrelstvo, ribolov, kolesarjenje, organizirani izleti, izposoja koles, fitnes, tenis

PROGRAM AKTIVNIH POČITNIC:

1.dan: 12.8  MARIBOR - RADGONSKA KLET - DEŽELA ŠTORKLJE - POSESTVO LOVENJAKOV DVOR
Zbor potnikov in odhod avtobusa iz AP Maribor na Mlinski ulici ob 10.00 uri. Vožnja proti Gornji Radgoni, kjer bomo naše petdnevno druženje pričeli z obiskom slovite Radgonske kleti. Ogled kleti Pod skalo, pod rimskim kolesom in pod slapom. Privoščimo si kozarec Zlate radgonske penine v kleti Pod slapom in  kozarec mirnega vina. Nadaljevanje vožnje v Prekmurje in prihod na eno najatraktivnejših posesti - Lovenjakov Dvor v Polani, kjer se bomo nastanili v simpatičnem družinskem hotelu Štrk.  Gostitelji nas bodo popeljali po posestvu, kjer lahko uživate v naravi, vrhunski kulinariki, pa seveda ob kopanju v notranjem in zunanjem bazenu, savnah in še in še.. Večerja. Prenočevanje.

2. dan: 13.8. OBISK NA GORIČKEM IN  DOŽIVETJE SLASTNE ŠUNKE KODILA
Zajtrk. Dopoldanske urice bomo preživeli na krajšem izletu na Goriškem. Gremo na obisk največjega slovenskega gradu - Grad. Po ogledu nadaljujemo z obiskom dežele Vulkanije. Saj veste, Goričko je v bistvu regija, ki je nastala na vulkanskih tleh. Obiskali bomo posebno atraktivno predstavitev v Vulkaniji.  Sledi povratek v hotel, kjer bomo imeli kosilo.  Nekaj prostega časa, nato pa na obisk v Šunkarno Kodila, nedaleč stran.  Slastne mesnine vas bodo navdušile. Prosto do večerje. Prenočevanje.

3. dan: 14.8. MURSKA SOBOTA, HRANILNICA PREKMURSKIH DOBROT IN DOŽIVETJE V "EXPANO".
Zajtrk.  Po zajtrku se bomo zbrali in podali na voden ogled Murske Sobote, prestolnice Prekmurje, kjer vam bo lokalni vodnik povedal kaj o samem mestu in zgodovin, podali se bomo tudi na obisk tako imenovane "Hranilnice prekmurskih dobrot" (možnost nakupa domačih izdelkov lokalnih pridelovalcev in predelovalcev) . Nekaj časa prosto, nato pa nas čaka zanimivo doživetje, obisk novega modernega razstavno - turističnega središča  - Expano. Tam si ogledamo njihovo razstavo o znamenitostih Prekmurja, popijamo kakšno pijačo na terasi. Tisti pa, ki se boste opogumili, lahko poskusite svoje gibalne spretnosti v sodobnem Gibalnem parku. Zanimivo bo, verjemite!  Povratek v hotel. Prosto, Večerja in prenočevanje.

4. dan: 15.8. DAN ZA SLADKA PRESENEČENJA  - LECTOV SRČEK, STARI MLIN IN SLADKE ČOKOLADICE
Zajtrk.  Današnji dan nas čakajo prav zanimiva doživetja. Najprej se bomo podali na kratko delavnico izdelave lectovega srca. Sledil bo ogled zanimivega  vstopnina za ogled Časarjevega mlina, pravega tehniškega in kulturnega biserja, ki leži ob potoku v vasi Berkovci. Ogled mlina, etnološke zbirke in "sprehod" v stare čase.  Nato nas čaka še zadnje dejanje, to bo ogled čokoladnice in degustacija pralinejev. Gremo na obisk k družini Lipič Passero. Domači so resnično zaljubljeni v Prekmurje. Iz domačih pridelkov proizvajajo "okuse Prekmurja". Mi se bomo posvetili slastnim čokoladam, med njimi je posebno priljubljena tista z bučnim oljem... Sledi povratek v hotel, prosto popoldne, večerja in prenočevanje.

5. dan: 16.8.  BELA GOLOBICA - ĆRNA LONČEVINA IN SLOVO OD PREPELEGA PREKMURJA
Zajtrk v hotelu in okoli 10.00 ure tudi čas za slovo od prijaznih gostiteljev. Naše zadnje druženje s prelepim Prekmurjem, nadaljujemo z ogledom slovite Plečnikove mojstrovine -  cerkve v Bogojini. Pravijo ju tudi "Bela golobica", kar boste razumeli, ko pred seboj na rahli vzpetini zagledate belo elegantno podobo tega božjega hrama.  Nedaleč stran, pa leži vas Filovci. In Filovci, slovijo po lončarstvu. Obiskali bomo tradicionalno lončarsko delavnico, kjer boste spoznaval, kako izpod spretnih rok mojstra nastajajo sloviti črni keramični izdelki. Bodi to naše zadnje doživetje v romantičnem okolju prekmurskih ravnic. Čas bo, da se popeljemo proti domu, kjer se poslovimo v popoldanskih urah.


CENA:  249 € + vaš osebni turistični voucher 200 € v hotelu  (pri najmanj 25 udeležencih) 

Cena brez koriščenja voucherja: 449  € /osebo 

Ob prijavi plačate aro v višini 30 %

Zavarovanje rizika odpovedi:  4,45 % od vrednosti aranžmaja

CENA VKLJUČUJE: Avtobusni prevoz po programu, cestnine, asistenco predstavnika agencije 1. dan,  nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu Štrk**** v Polani v Prekmurju na osnovi 4 polpenzionov (nočitev, zajtrk, večerja),  kosilo drugi dan, vstopnino in voden ogled Radgonske kleti s pokušino penine in vina, ogled gradu na Goričkem, ogled dežele Vulkanije, pokušino mesnin in obisk šunkarne Kodila, vstopnino za Časarjev mlin, delavnico izdelave lectovega srca, pokušino in ogled v čokoladnici Passero, vstopnino in ogled razstave v Expanu, vodenje lokalnega vodnika od drugega do petega dne, vstopnino za ogled cerkve v Bogojini in ogled lončarske delavnice v Filovcih, stroške organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje, ddv.

CENA NE VKLJUČUJE:  individualnih stroškov, pijače in morebitnih dodatnih kosil.

PLAČILO:  30 % ara ob prijavi, končno plačilo najkasneje 10 dni pred odhodom. Možno je plačilo kompletnega aranžmaja ali pa delno plačilo in koriščenje bona v vrednosti 200 €

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO:   120 €

Prijavnina: 15 € /voucher

Splošni pogoji so sestavni del programa.

Rok prijave: do zapolnitve prostih mest.


REZERVIRAJ