s1
s2
s3
s4
s5
s6
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 12. oktober 2020 REZERVIRAJ

JESENSKI KLUB - V DEŽELI ŠTORKLJE (LOVENJAKOV DVOR IN HOTEL ŠTRK****)

Za ljubitelje Slovenije, za ljubitelje kvalitetnih organiziranih počitnic smo pripravili 5 dnevno druženje v romantičnem Prekmurju. Vsakodnevni izleti in izjemna doživetja, voden program in organiziran prevoz. Vabljeni v deželo štorklje!

(LOVENJAKOV DVOR IN HOTEL ŠTRK****)

Za ljubitelje Slovenije, za ljubitelje kvalitetnih organiziranih počitnic smo pripravili 5 dnevno druženje v romantičnem Prekmurju. Vsakodnevni izleti in izjemna doživetja, voden program in organiziran prevoz.
Vabljeni v deželo štorklje in prijaznih ljudi.

TERMIN:12.10 – 16.10.2020 – odhod iz Maribora

O VAŠI NASTANITVI
Hotel Štrk in Lovenjakov dvor**** Sodoben podeželski hotel Štrk leži na mirni lokaciji v vasi Polana in ponuja brezplačen brezžični internet ter spa z bazenom. Nekatere sobe imajo balkon ali teraso.
Klimatizirane sobe v hotelu Štrk vključujejo mini bar, televizijo, copate in zasebno kopalnico s prho.
V rustikalni kletni restavraciji v času kosila in večerje ponujajo slovenske in mednarodne jedi. Vsako jutro je na voljo zajtrk, na zahtevo pa vam pripravijo tudi kosilo za na pot.
Sprostite se lahko v masažni kadi, savni in z različnimi masažami. Če se želite razgibati, se lahko odpravite v fitnes ali najamete hotelsko kolo. Hotel Štrk se nahaja na podeželju in je obdan s kmetijami. Murska Sobota je oddaljena 4 km

Posebnosti
možnost likanja perila, sobna postrežba na željo, družinam prijazno, invalidom prijazno, možnost prevoza oseb, vodeni izleti, ogledi, zajtrk na željo, dovoljene domače živali
Športna ponudba izposoja kajaka, konjeništvo, izposoja kanuja, lokostrelstvo, ribolov, kolesarjenje, organizirani izleti, izposoja koles, fitnes, tenis

PROGRAM AKTIVNIH POČITNIC:

1.dan: MARIBOR - RADGONSKA KLET - DEŽELA ŠTORKLJE - POSESTVO LOVENJAKOV DVOR
Zbor potnikov in odhod avtobusa iz AP Maribor na Mlinski ulici ob 10.00 uri. Vožnja proti Gornji Radgoni, kjer bomo naše petdnevno druženje pričeli z obiskom slovite Radgonske kleti. Ogled kleti Pod skalo, pod rimskim kolesom in pod slapom. Privoščimo si kozarec Zlate radgonske penine v kleti Pod slapom in kozarec mirnega vina. Nadaljevanje vožnje v Prekmurje in prihod na eno najatraktivnejših posesti - Lovenjakov Dvor v Polani, kjer se bomo nastanili v simpatičnem družinskem hotelu Štrk. Gostitelji nas bodo popeljali po posestvu, kjer lahko uživate v naravi, vrhunski kulinariki, pa seveda ob kopanju v notranjem in zunanjem bazenu, savnah in še in še.. Večerja. Prenočevanje.

2. dan: 13.8. OBISK NA GORIČKEM INĂ‚  DOŽIVETJE SLASTNE ŠUNKE KODILA
Zajtrk. Dopoldanske urice bomo preživeli na krajšem izletu na Goriškem. Gremo na obisk največjega slovenskega gradu - Grad. Po ogledu nadaljujemo z obiskom dežele Vulkanije. Saj veste, Goričko je v bistvu regija, ki je nastala na vulkanskih tleh. Obiskali bomo posebno atraktivno predstavitev v Vulkaniji.  Nekaj prostega časa, nato pa na obisk v Šunkarno Kodila, nedaleč stran. Slastne mesnine vas bodo navdušile. Prosto do večerje. Prenočevanje.

3. dan: 14.8. STOLP VINARIUM IN DOŽIVETJE V "EXPANO".
Zajtrk. Po zajtrku se podamo na pot proti Lendavi. Mesot ob meji s sosednjo Madžarsko se ponaša s sloviti vinskimi goricami. Tam bomo obisklai novo moderno pridobitev - razgledni stolp Vinarium in uživali v razgledih. Nekaj časa prosto, nato pa nas čaka zanimivo doživetje, obisk novega modernega razstavno - turističnega središča - Expano. Ogledamo njihovo razstavo o znamenitostih Prekmurja, popijemo kakšno pijačo na terasi. Lahko boste tudi poskusili svoje gibalne spretnosti v sodobnem Gibalnem parku. Zanimivo bo, verjemite!‚  Povratek v hotel. Prosto, Večerja in prenočevanje.

4. dan: 15.8. DAN ZA SLADKA PRESENEČENJA - LECTOV SRČEK, STARI MLIN IN SLADKE ČOKOLADICE
Zajtrk.  Današnji dan nas čakajo prav zanimiva doživetja. Najprej se bomo podali na kratko delavnico izdelave lectovega srca pri medičarju. Sledil bo ogled zanimivega vstopnina za ogled Časarjevega mlina, pravega tehniškega in kulturnega biserja, ki leži ob potoku v vasi Berkovci. Ogled mlina, etnološke zbirke in "sprehod" v stare čase. Nato nas čaka še zadnje dejanje, to bo ogled čokoladnice in degustacija pralinejev. Gremo na obisk k družini Lipič Passero. Domači so resnično zaljubljeni v Prekmurje. Iz domačih pridelkov proizvajajo "okuse Prekmurja". Mi se bomo posvetili slastnim čokoladam, med njimi je posebno priljubljena tista z bučnim oljem... Sledi povratek v hotel, prosto popoldne, večerja in prenočevanje.

5. dan: 16.8.BELA GOLOBICA - PREKMURSKA KERAMIKA IN SLOVO OD PREPELEGA PREKMURJA
Zajtrk v hotelu in okoli 10.00 ure tudi čas za slovo od prijaznih gostiteljev. Naše zadnje druženje s prelepim Prekmurjem, nadaljujemo z ogledom slovite Plečnikove mojstrovine - cerkve v Bogojini. Pravijo ju tudi "Bela golobica", kar boste razumeli, ko pred seboj na rahli vzpetini zagledate belo elegantno podobo tega božjega hrama.Ă‚  Nedaleč stran, pa leži vas Filovci. In Filovci, slovijo po lončarstvu. Obiskali bomo tradicionalno lončarsko delavnico, kjer boste spoznaval, kako izpod spretnih rok mojstra nastajajo sloviti črni keramični izdelki. Bodi to naše zadnje doživetje v romantičnem okolju prekmurskih ravnic. Čas bo, da se popeljemo proti domu, kjer se poslovimo v popoldanskih urah.


CENA: 249 € + vaš osebni turistični voucher 200 € v hotelu (pri najmanj 8 udeležencih

Cena brez koriščenja voucherja: 449€ /osebo

Ob prijavi plačate aro v višini 30 %

Zavarovanje rizika odpovedi:  4,45 % od vrednosti aranžmaja

CENA VKLJUČUJE: Prevoz po programu, cestnine, asistenco predstavnika agencije vse dni, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu Štrk**** v Polani v Prekmurju na osnovi 4 polpenzionov (nočitev, zajtrk, večerja), vstopnino in voden ogled Radgonske kleti s pokušino penin, ogled gradu na Goričkem, ogled dežele Vulkanije, pokušino mesnin in obisk šunkarne Kodila, vstopnino za Časarjev mlin, delavnico izdelave lectovega srca, pokušino in ogled v čokoladnici Passero, vstopnino in ogled razstave v Expanu, ogled lončarske delavnice v Filovcih, vstopnino za stolp Vinarium, stroške organizacije potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje, ddv.

CENA NE VKLJUČUJE:individualnih stroškov, pijače in morebitnih dodatnih kosil.

PLAČILO: 30 % ara ob prijavi, končno plačilo najkasneje 10 dni pred odhodom. Možno je plačilo kompletnega aranžmaja ali pa delno plačilo in koriščenje bona v vrednosti 200 €

DOPLAČILO ZA ENOPOSTELJNO SOBO: 60 €

Prijavnina: 15 € /voucher

Splošni pogoji so sestavni del programa.

Rok prijave: do zapolnitve prostih mest.


REZERVIRAJ