s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  petek, 11. september 2020 REZERVIRAJ

AKTIVNI KLUB ČRNA GORA 10 DNI

Pridružite se nam na organiziranih počitnicah na obali Črne Gore. Kopanje, počitek na plaži in aktivni izleti z obiskom znamenitosti.

AKTIVNI KLUB ČRNA GORA  10 DNI

Pridružite se nam na organiziranih počitnicah na obali Črne Gore. Kopanje, počitek na plaži in aktivni izleti z obiskom znamenitosti.

Termin: 11.9.  - 20.9.2020

   
PROGRAM aktivnega kluba:

1. DAN: Jutranji odhod iz Slovenije in vožnja, z vmesnimi postanki, proti Pločam. Ustavili se bomo tudi v dolini reke Neretve in nadaljevali pot do Neuma. Namestitev v hotelu ter prosto za uživanje na morju. Večerja in nočitev.

2. DAN: 1001 gib. Po zajtrku se bomo odpeljali do Dubrovnika in naprej proti Črni Gori s kratkimi postanki. Po carinskih formalnostih nadaljevanje vožnje do Perasta, Kotorja, Budve, Petrovca na moru in naprej do hotela. Namestitev, večerja in nočitev.

3. DAN: 1001 gib. Po zajtrku prosto za poležavanje na prelepi plaži. Večerja in nočitev.

4. DAN: 1001 gib. Po zajtrku prosto ali možnost izleta (ob doplačilu) do samostana Ostrog, ustanovljenega v 17. stol. in 900 m visoko vklesanega v steno. To je  največje svetišče v Črni gori. V njem počiva sveti Vasilij Ostroški, bil je čudodelec in ustanovitelj samostana. Do zgornje cerkvice Sv. Krsta se je potrebno sprehoditi, je pa vsekakor vredna ogleda. Po ogledu se bomo vrnili v hotel. Prosto. Večerja in nočitev.

5. DAN: 1001 gib. Po zajtrku Po zajtrku prosto ali možnost izleta (ob doplačilu) do Skadarskega jezera, kosilo in sledi vožnja z barko po jezeru. Prijazni domačini bodo pripovedovali o načinu življenja nekoč in danes. Po ogledu Skadarskega jezera se bomo odpeljali nazaj do hotela. Večerja in nočitev.

6. DAN: 1001 gib: Po zajtrku Po zajtrku prosto ali ogled mesta Kotor z lokalnim vodičem, kjer se bomo sprehodili po ozkih uličicah, si ogledali katedralo Sv. Tripuna in cerkev Sv. Nikole. Prosto za samostojne oglede in kavico v starem mestnem jedru. Povratek v hotel. Večerja.

7. DAN: 1001 gib: Po zajtrku Po zajtrku prosto ali možnost (ob doplačilu) celodnevnega izleta na Lovčen, obisk stare prestolnice Cetinje in ogled dvora kralja Nikole muzeja zadnjega kralja iz slavne rodbine Petrović – Njegoš. Sledi obisk vasice Njeguši, ki je znana predvsem po njihovem tradicionalnemu pršutu, kjer si bomo privoščili malico ter vzpon do drugega najvišjega vrha planine, kjer na višini 1660 metrov stoji znameniti Njegošev mavzolej in grobnica, delo umetnika I. Meštroviča. Do njega vodi 461 stopnic. Povratek v hotel. Večerja.

8. DAN: 1001 gib: Po zajtrku prosto ali možnost (ob doplačilu) izlet z ladjico po kotorskem zalivu mimo otoka Gospa od Škrpjela (majhen umeten otok v Boki Kotorski. Več stoletij so na mestu, kjer se danes nahaja otok potapljali zaplenjene jadrnice vojaških osvajalcev in stare odslužene barke). Vrnitev v hotel ter večerja.

9. DAN: 1001 gib. Po zajtrku odhod proti Trebinju. Ogledali si bomo staro mestno jedro z lokalnim vodnikom pod vplivom mediteranske klime, s prijaznimi domačini in z zanimivim lokalnim vrvežem. Sprehodili se bomo skozi staro jedro, ki predstavlja dolgo dobo zgodovine in hkrati občudovali številne znamenitosti iz različnih obdobij. Prosto za kosilo. Pot bomo nadaljevali do Neuma. Večerja in nočitev.

10. DAN: 1001 gib. Po zajtrku še zadnji skok v morje. V dopoldanskem času bomo zapustili Neum in se odpeljali proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

CENA: 489,00 EUR

CENA VKLJUČUJE; plastenko vode, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje, povratni avtobusni prevoz z visoko turističnim  avtobusom, 9 polpenzionov (zajtrk in večerja), 9 nočitev v hotelu**** ogled mesta Kotorja, ogled mesta Trebinje z lokalnim vodičem, slovenskega turističnega spremljevalca, cestnine, parkirnine, organizacija in DDV.

OBVEZNA DOPLAČILA: turistična taksa 1,50 EUR na osebo na dan, enkratna prijava gosta 14,00 EUR.

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba + 149,00 EUR, soba pogled morje 7 EUR na sobo na dan

​​Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa - ogledate in preberete si jih lahko na tej povezavi. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika . Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

odgorg. 4ever

Splošni pogoji so sestavni del programa!
 


REZERVIRAJ