s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 25. junij 2020
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

BOOM VIKEND KLUB V PINE BEACH RESORT - PAKOŠTANE

Pine Beach Pakoštane*** - resort iz slamnatih hišk polinezijskega tipa - Preživite vikend klub brezskrbne počitnice v prekrasni naravi. Najmanjše število: 2 osebi!

BOOM VIKEND KLUB POČITNICE V PINE BEACH PAKOŠTANE

Izjemna ponudba za pare in družine. Preživite z nami aktivni podaljšan vikend v odličnem klubu PINE BEACH v Pakoštanih na obali Jadrana.


Pine Beach Pakoštane*** - resort iz slamnatih hišk polinezijskega tipa - Preživite vikend klub brezskrbne počitnice v prekrasni naravi.


VAŠE BIVANJE:
Očarljivi bungalovi, ki so narejeni iz trsk, vas bodo navdušili s svojo enostavnostjo. Njihov zunanji videz in notranja ureditev že na prvi pogled kažeta, da bodo to edinstvene počitnice. Skrbno postavljeni v hladno senco borovega gozda ponujajo zatočišče v naravi vsem tistim, ki si želijo oddiha od vsakdanjega sodobnega življenja. Notranjost je opremljena s posteljami, posteljnino in policami za oblačila, brez električne energije in sanitarij, za popoln občutek letovanja v naravi.

Lega: Pine Beach Pakoštane se skupaj s svojo 1 km dolgo plažo nahaja znotraj borovega gozda, v neposredni bližini mesta Pakoštane. Oddaljen od mesta Zadar približno 30 km, od Splita 120 km.

Plaža: oddaljena do 200 m, dolga 1 km, postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se končuje v naravnem peščenem zalivu (edinstvenem na Hrvaškem), na plaži prosta uporaba več kot 800 ležalnikov.

Hišice:

hišica A2: ena soba, dve ležišči.
hišica C4+1: dve ležišči ločeni s pregrado od preostalih ležišč
hišica B3: ena soba z tremi ležišči

Hišice: v vasici je do 560 slamnatih hišic polinezijskega tipa, opremljene s keramičnimi ploščicami, ležišči (vključena posteljnina), omaro, brez elektrike in vode (skupni prostori imajo osvetljavo). Vse hišice so oddaljene največ 30 m od WC-jev, tušev in umivalnikov s toplo vodo.

Internet: Wi-Fi na recepciji, restavraciji, baru na plaži in aperitiv baru brezplačno. Uporaba računalnikov in interneta v internetnem kotičku.

Ostala ponudba naselja: recepcija, na recepciji možnost sefa, menjalnica, aperitiv bar, bar na plaži, trgovina, amfiteater za animacijske aktivnosti, restavracija, parkirišče.

Prehrana: all inclusive light.

Šport in zabava: vsakodnevni organizirani programi animacije in športnih aktivnosti za otroke in odrasle, gostom je na voljo 7 teniških igrišč, namizni tenis, manjši fitness košarka, odbojka na mivki, lokostrelstvo, nogomet, balinanje, aerobika, judo, kajak in jadranje, surfanje, adrenalinski park, stena za plezanje. Šola tenisa in jadranja ter masaža za doplačilo.

Opomba: brisače niso vključene v ceno, gostom priporočamo da seboj prinesejo svoje brisače, baterijske svetilke, baterije prenosnikov in mobilnih telefonov lahko polnite na recepciji brezplačno.

Prihod: po 14. uri, odhod do 10. ure.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.


TERMIN:  25.06.-28.06.2020

Cena: 249,00 €  - 2 osebi!

Cena vključuje: 4 dni/3 noči namestitev v bungalowu, All Inclusive light (bogata samopostrežna prehrana, zajtrk od 7:30-10:00 ure, kosilo od 12:30-14:30 ure in večerja 19:15-21:00 ure z vključeno pijačo, popoldanska malica- snack v restavraciji (pijača se toči v centralni restavraciji v času obrokov - pivo, točeno črno in belo vino, brezalkoholne pijače), športna ponudba (namizni tenis, kajak, windsurf, košarka, nogomet, odbojka na mivki, aerobika, aquapark, badminton, mini gym, mini golf, tenis, balinanje, plezalna stena/adrenalinski park), animacija za otroke in odrasle, mini klub (4.-10. leta) - vsako jutro in popoldne animacija za otroke, mini disco za najmlajše, razvedrilni program v amfiteatru (tematski večeri, karaoke), ležalniki na plaži, Wi-Fi na recepciji, restavraciji, baru na plaži in aperitiv baru, parkirišče in DDV.

Obvezna doplačila: turistična taksa 1,20 EUR na osebo na dan, prijava gosta 2,50 EUR enkratno.

Popusti za otroke:

brezplačno do 3,99 leta starega otroka brez ležišča,

30 % popusta za 4-15,99 let starega otroka na osnovnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb

Možna doplačila: otroška posteljica 3 €/dan (po predhodni potrditvi)

Splošni pogoji so sestavni del programa.
REZERVIRAJ