s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  �četrtek, 9. julij 2020 REZERVIRAJ

ČARI ALPSKEGA SVETA

Slikoviti Grossglockner, Zell am See, slapovi Krimml....doživite lepote Alp...

Opis potovanja
1. dan: SLOVENIJA–gorska cesta GROSSGLOCKNER–SALZBURŠKO večerja, nočitev
Zjutraj se bomo z udobnim turističnim avtobusom mimo Spittala in ob reki Möll odpeljali do Heiligenbluta, ki nas bo že od daleč pozdravil z znamenito cerkvico. Po ogledu in kavici nas bosta pričakala narodni park Visoke Ture in vzpon pod najvišjo avstrijsko goro – na Alpski cesti bomo oponašali svizce in cesarja Franca Jožefa ter z njegove ploščadi občudovali Grossglockner (3.797 m. n. m.) in ledenik Pasterze, z najvišje točke Edelweiss Spitze pa se bomo spustili na Salzburško.

2. dan: ZELL AM SEE–SCHITTENHĂ–HE zajtrk, večerja, nočitev
Po zajtrki se ustavimo v Zell am See. Čas bo za sprehode, morda osvežilno jezersko kopel. Po želji se boste lahko z gondolo popeljali na vrh Schittenhöhe, ter se sprehodili po planini. Popoldan vrnitev v hotel.

3. dan: KRIMML zajtrk, večerja, nočitev
Po jezerskem zajtrku se bomo za ves dan odpeljali pod slapove Krimml. Visoki do 395 metrov so najbolj mogočni v Alpah, saj vanje kopni kar 12 ledenikov. Po popolnem dnevu v naravi se bomo vrnili v našo postojanko – hotel.

4. dan: BERCHTESGADEN–KEHLSTEIN– KĂ–NIGSSEE–SLOVENIJA zajtrk
Po avstrijskem zajtrku nas bo že čakal najlepši nemški narodni park Berchtesgaden. Ogledali si ga bomo s Hitlerjevega Orlovega gnezda na vrhu 1.834 metrov visokega Kehlsteina, kamor nas bo iz vasi Obersalzberg popeljal lokalni avtobus. Za kratek vtis nas bo šofer odložil še na obali kraljevega jezera Königssee, ki se kot fjord zajeda osem kilometrov globoko pod pobočja gore Watzmann, nato pa nas bo do večera čakalo le še udobno zibanje domov.

Odhodi: 09.07.2020, 30.07.2020, 20.08.2020

Cena:
pri udeležbi 40 oseb 299 €
pri udeležbi 32 oseb 319 € 
pri udeležbi 24 oseb 339 € 

Cena vključuje:prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela *** naSalzburškem: 3 x polpenzion, oglede po programu (Heiligenblut, Zell am See, Berchtesgaden, Königssee), plačila za gorsko cesto Grossglockner, Orlovo gnezdo, slapove Krimml, vodenje in organizacijo potovanja.

Odhodi: Maribor, Celje, Ljubljana 

Cenejša potovanja•-70 € na rezervacijo dveh oseb do 31.1.•-30 € na rezervacijo dveh oseb do 31.3.

Rezervacija sedežev•1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo•v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Dodatne informacije•najmanjše število potnikov: 24•doplačilo za enoposteljno sobo: 75 €•popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima• vstopnine: niso vključene in se jih plačuje ob ogledih (po želji)•obvezno doplačilo: turistična pristojbina 9 €

Splošni pogoji org. potovanja so sestavni del programa.
OOICA

REZERVIRAJ