s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  nedelja, 13. november 2016 REZERVIRAJ

Momjanski kolesarski maraton - kolesarimo v deželi muškata

Kolesarski izlet za martinovo: vabimo vas na prav poseben kolesarski izlet v Hrvaški del Istre.

V slikovitem mestecu Momjan na severu hrvaške Istre, ki se nahaja nedaleč od meje s Slovenijo, se bo 13. novembra odvil že tradicionalni kolesarski dogodek Momjanski kolesarski maraton. Kolesarili bomo v čast praznika Sv. Martina, ki je tudi zaščitnik mesta Momjan. Številni kolesarji rekreativci vseh starosti in iz vseh okoliških dežel, se bomo podali z gorskimi kolesi na vodeno turo po prelepi Istri, ki bo ta čas že odeta v pozne jesenske barve. Kolesarili bomo po okolici Momjana, se podali na del trase stare železniške proge Parenzana.
Vsa okolica Momjana slovi po odličnih vinih in vinogradih, med katerimi velja še posebej izpostaviti sladki momjanski muškat. Tega boste po končanem kolesarjenju lahko tudi pokusili v kakšni od kleti oziroma gostiln. Domačini pa nam bodo na prireditvenem prostoru pripravili še domač obed. Pravih rezultatov in časov ta dan ne bo. Vsak, ki pripelje z vodnikom v cilj je tudi zmagovalec. Po končanem programu sledi prevoz proti Slovenji in domu, kjer se poslovimo v poznih večernih urah.

TRASA
Momjan - Sv Mauro - Smilovići - Krog - Bibali - Triban - Parenzana - Grožnjan – Sv. Juraj - Makovci - Poropati - Kornarija - Marušići – Črnci - Momjan.


Opozorilo organizatorjev: Obvezna uporaba čelade!

Cena: 47,00 €

Najmanjše število udeležencev: 25

Cena vključuje: prevoz potnikov in koles po programu, asistenco predstavnika agencije, prijavnino za rekreativno kolesarsko prireditev, kolesarsko malico na prireditvenem prostoru, okrepčilo na poti med kolesarjenjem, stroške organizacije, DDV.

Odhod:Maribor, Slovenska Bistrica, Celje





REZERVIRAJ