s1
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 3. oktober 2020 REZERVIRAJ

ISCHIA - otok zdravja in mladosti / 8 dnevni klub

Čudoviti vulkanski otok, leži v Neapeljskem zalivu v južni Italiji. Ponaša se z izjemno naravo in prelepimi mesteci. V naravnih morskih termah v zalivu Sorgeto ,se lahko kopate v morju vse leto ob temperaturi morja 30 stopinj Celzija.

OTOK ISCHIA - Otok zdravja in mladosti - 8 dnevni klub

Čudoviti vulkanski otok, leži v Neapeljskem zalivu v južni Italiji. Ponaša se z izjemno naravo in prelepimi mesteci.
V naravnih morskih termah v zalivu Sorgeto ,se lahko kopate v morju vse leto ob temperaturi morja 30 stopinj Celzija.

Termin: 3.10. - 10.10.2020

PROGRAM POČITNIŠKEGA KLUBA:

1.DAN: Odhod iz Maribora, Celja, Ljubljane in Sežane. Nočna vožnja mimo Bologne, Firenc, Rima do Neaplja, kamor bomo prispeli v popoldanskih urah. Po krajši osvežitvi se bomo vkrcali na trajekt in odpluli na slikovit in sončni otok ISCHIA, vulkanski in hribovit otok v Neapeljskem zalivu, ki meri le 46 km². Ima razgibano zgodovino, danes pa je poznan predvsem po zdravilnem turizmu, topli vodi in zdravilnem blatu. Nastanitev in večerja v hotelu****.

2.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku prosto ali pa ogled glavnega mesta (doplačilo) ISCHIA PORTO z impresivno mogočno utrdbo CASTELLO ARAGONESE iz 5. stoletja. Po ogledu prosto za nakupe in oglede mesta Ischia. Vrnitev v hotel. Prosto za kopanje. Večerja in nočitev.

3.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) odhod do vasice Funtana in sledi treking na vulkanski vrh Mt. Epomeo 787 m. Na vrhu nas bo navdušil prečudoviti pogled na celotni otok. Ob vrnitvi bomo obiskali še prve feničanske terme in današnje Fonte delle Nimfe Nitrodi v hribovitem predelu Ischie. Možnost aromaterapije, tuširanja in pitja te zdravilne vode, ki pozitivno vpliva na kardiovaskularni, respiratorni in imunski sistem. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) se bomo odpravili v mesto Lacco Ameno. Prosto za nakupe in kavico. V popoldanskem času se bomo z ladjo zapeljali okoli otoka. Krajši postanek v Sant Angelu d'Ischia, kjer se sprehodimo do slavnega trga in vrnitev v hotel.  Večerja in nočitev.

5.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) se bomo odpravili do Lido di Maronti. Pot bomo nadaljevali do plaže Maronti in se povzpeli do slavnih starih term CAVASCURA, katere so znane že iz časa grške kolonizacije otoka. Uživali bomo v vročih kopelih v starih jamah in okusili pravi stik z naravo. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

6.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili do zaliva Citara. Prosto za kopanje ali pa obisk Pojzedonovih vrtov (doplačilo). Poseidon Gardens so ene izmed največjih term na otoku in razpolagajo z 20 naravnimi mineralnimi toplimi bazeni. Ležijo direktno na plaži. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku (doplačilo) odhod do Baia Di Sorgeto, kjer se bomo kopali v naravnih morskih termah. V tem predelu je temperatura morja 30 stopinj celzija, v vseh letnih časih. Ob vrnitvi se bomo ustavili še v enem izmed najlepših botaničnih vrtov "La Mortella" zakoncev Walton, ki se razteza na dveh hektarih površine. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

8.DAN: 1001 gib. Zajtrk. Po zajtrku odhod trajekta do Neaplja. Nadaljevanje vožnje s krajšimi vmesnimi postanki v Slovenijo, s prihodom v poznih jutranjih urah naslednjega dne.                            


CENA:569,00 EUR v dvoposteljni sobi pri 40 potnikih in več    


CENA VKLJUČUJE: povratni prevoz z visoko turističnim avtobusom, povratni trajektni prevoz, 7 dnevna namestitev v hotelu ELMA**** ali PARCO DI AGAVI****, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in strežena večerja), vstop v zunanji termalni bazen, jutranje razgibavanje, mini olimpijada, animacija, fitness, ležalniki na bazenu in senčniki, stroški cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, turističnega spremljevalca ter DDV.

​Prevoz iz Maribora je zagotovljen samo v primeru 25 prijavljenih oseb , sicer bomo organizirali prevoz do mesta odhoda v Ljubljani (doplačilo)

OBVEZNA DOPLAČILA:
- Turistična taksa  3,50 EUR na osebo na dan
- Prijavnina 15,00 EUR
- Pri prijavi 30-40 potnikov : dodatek +20,00 EUR na osebo

MOŽNA DOPLAČILA:

Enoposteljna soba 140,00 EUR

​Morska stran + 70,00 EUR na osebo v dvoposteljni sobi

Riziko odpovedi - 29,00 EUR

Zavarovanje s asistenco v tujini 11,00 EUR
 
Prevoz iz Maribora 15,00 EUR​

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer in drugih nepredvidenih dogodkov.

*Opomba k ceni:
Organizator potovanja lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

Odg. org 4 ev.

Splošni pogoji so sestavni del programa.

REZERVIRAJ