s1
s2
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 30. november 2020
ODHOD ZAGOTOVLJEN
REZERVIRAJ

6 DNEVNO RAZVAJANJE V TERMAH KULAŠI ****

Organiziran prevoz in nastanitev v prijetnem hotelu****, polni penzion, vključene tri vsakodnevne terapije, kopanje v bazenu ...

6 DNEVNO RAZVAJANJE  V TERMAH KULAŠI ****
(BOSNA IN HERCEGOVINA)
Organiziran prevoz in nastanitev v prijetnem hotelu****, polni penzion, vključene tri vsakodnevne terapije, kopanje v bazenu ...


TERMIN:30.11.2020 organiziran transfer iz Maribora in Ptuja


O TERMAH KULAŠI IN ZDRAVILNIH UČINKIH:
Visoko alkalna voda banje KULAŠI ima zelo nizko mineralizacijo, in kot takšna se hitro izloči preko ledvic in izpira škodljive onesnaževalce, soli in dušikove spojine. Pospešena diureza mimogrede "opere" tudi vse urinske kanale in izvrže drobne konkramente, vnete snovi in ​​mikroorganizme. Preprečuje razvoj urolitiaze. Ima učinkovito antacidno delovanje na želodčno hiperacidnost, vzpodbuja regenerativne procese na sluznici prebavnega trakta, žolčevodu in jetrih. Visoka alkalnost deluje kot baktericid, protivnetno in keratološko in desenzibilno za nekatere bolezni kože (luskavica, akne, ekcem...) in ginekološka vnetna obolenja. Pri kopanju H2S receptorji dražijo kožo pri čemer nastane blaga kožna hiperemija in s prehodom v kri sulfidni ioni postanejo visoko kemijsko aktivni v velikih reakcijah pri izgradnji beljakovin, encimov in hormonov. H2S zaustavlja revmatične procese in se vključuje v hrustanec, tetive in kapsuloligamentarne strukture. Z dvema glavnim zdravilna učinka - bazičnost in H2S, s to vodo dosežemo splošne hidroterapijske efekte bazirane na podlagi hidrostatičnega tlaka in potisnega termalizma.

Priporoča se za naslednje bolezni: psoriaza, ekcemi, akne ipd., bolezni pljuč, holecistitis, post-hepatitis, nefritis (uracularni in oksalatni), nefritis, pelitis, cistitis, tracheobronchitis, bronhitis, degenerativne revmatske bolezni, revmatoidni artritis, M. Bechterew, ginekološke okužbe, neuritisi in podobno.
Pitje mineralne vode ugodno vpliva na kronični gastritis, funkcionalnih bolezni želodca in črevesja, sladkorno bolezen, ledvice in sečila.

Prepovedan obisk banje za osebe, ki imajo maligna obolenja, peacemaker in nosečnice od 6 meseca dalje.
                                                                    Prof. dr. med. sci Ratomir Tišma


CENA; 229,00 EUR  na osebo (minimalno 40 potnikov)
         
          
CENA VKLJUČUJE: 5 dnevni POLNI PENZION v hotelu**** v dvoposteljni sobi (samopostrežni zajtrk, kosilo, večerja klasična strežba, vstop v bazene in fitness, pregled zdravnika fiziatra, kontrolni  zdravniški pregled, vodenje medicinskega kartona, tri medicinske terapije na dan (po nasvetu zdravnika), kopalni plašč, povratni avtobusni prevoz Maribor - Kulaši - Maribor , zdravilna voda Ph 11,75 za pitje, pijača dobrodošlice, organizacija in DDV, merjenje kisika v krvi, merjenje holesterola in trigleciridov, škatlica kapsul Omega 3 (60 kapsul), škatlica kapsul Q-10 (60 kapsul).

DOPLAČILA:
- Pijava gosta................................2,00 EUR
- Turistična taksa............................1,10 EUR/DAN
- Enoposteljna soba.........................9,00 EUR/DAN

Potovalna agencija lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

VSTOPNA MESTA:
Maribor
Ptuj

Podatke o uri odhoda in natančnem mestu odhoda prejmete v obvestilu potnikom.

*Opomba k ceni:
Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40, 30, 20 in 7 oseb. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa.

ODG.OR. 4EVREZERVIRAJ