s1
s2
s3
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  sobota, 5. september 2020 REZERVIRAJ

PELJEŠAC - AKTIVNE POČITNICE 8 DNI

Ponovno vas vabimo na prelepi polotok Pelješac. Otok sončnih plaž, otok vrhunskih vin in odlične kulinarike. Obiskali boste lahko še Korčulo in Mljet.

PELJEŠAC - AKTIVNE POČITNICE   8 DNI            

Ponovno vas vabimo na prelepi polotok Pelješac. Otok sončnih plaž, otok vrhunskih vin in odlične kulinarike. Obiskali boste še Korčulo in Mljet.
               
Termin: 
​05.09.- 12.09.2020                    

12.09. - 19.9.2020                                                   
PROGRAM:

1.DAN: Odhod avtobusa iz Maribora, Celja in Ljubljane, v zgodnjih jutranjih urah in vožnja mimo Novega Mesta, po avtocesti do Splita, Ploč. Ustavili se bomo v dolini reke Neretve in nadaljevali vožnjo do Orebiča. Nastanitev v hotelu ORSAN*** ter prosto. Večerja in nočitev.

2.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Zajtrk. Po zajtrku možnost izleta (doplačilo) na otok Mljet in ogled velikega in malega jezera v nacionalnem parku. Obisk otoka Svete Marije z ladjico. Prosto za kopanje. Vrnitev v hotel ter večerja.

3.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Zajtrk. Po zajtrku pohod - vzpon do frančiškanskega samostana in cerkve Naše Gospe od karmela na nadmorski višini 150 m nad Orebičem, od koder se nam bo odprl čudovit razgled na otoke Korčulo, Mljet, Lastovo. Vrnitev v hotel. Popoldne prvi del mini smešne olimpijade na plaži. Prosto za kopanje in večerja.

4.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Zajtrk. Po zajtrku prosto za kopanje. Ob opoldanskih urah možnost ogleda (doplačilo) mesta Orebič ter Vignja z vlakcom ter degustacija vina v vinoteki. Vrnitev v hotel. Večerja in BINGO.

5.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Zajtrk. Po zajtrku možnost izleta (doplačilo) na Korčulo in ogled starega mestnega jedra. To je mesto renesanse in tradicije. Poleg kulturne dediščine, lahko uživate tudi v številnih drugih dogodkih: viteških igrah, večerih ob igranju klap, uprizoritvam bitke Marca Pola pod zidovi Korčule ali pa ste priče razkošnih verskih procesij. Korčulani so ljubitelji dobre domače kapljice in gurmani z dolgo, avtohtono kulinariko. Resnično doživeti to mesto pomeni občutiti ga z vsemi svojimi čutili. Po ogledu se bomo zapeljali do Lumbarde, kjer bomo imeli prosto za kopanje. Vrnitev na Pelješac ter večerja.

6.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Zajtrk. Po zajtrku možnost kopanja in mini olimpijada II. del/balinanje, mini golf, metanje balot. Večerja ter razglasitev zmagovalcev.

7.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Po zajtrku prosto za kopanje. V opoldanskih urah bomo obiskali (ob doplačilu) kmečki turizem v vasici Kune ter se okrepčali z njihovimi dobrotam. Proti večeru se bomo vrnili nazaj v hotel. Večerja.

8.DAN: 7.30 - jutranja rekreacija. Zajtrk. Po zajtrku prosto. V dopoldanskih urah odhod iz Pelješca. Prihod v Ljubljano, v poznih večernih urah.          

CENA:

378,00 EUR     HOTEL ORSAN ***   05.09.-12.09.2020
338,00 EUR     HOTEL ORSAN ***   12.09.-19.09.2020
       
CENA VKLJUČUJE: plastenka vode, sladko presenečenje, welcome drink, povratni avtobusni prevoz, povratni trajektni prevoz, 7 dnevno namestitev v hotelu Orsan***, 7 dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja ), pohod do frančiškanskega samostana in cerkve Naše Gospe, mini olimpijada, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.

DOPLAČILA:
- Turistična taksa 1,30 EUR na osebo na dan
- 1/1 soba +72,00 EUR
​. balkon pogled morje +3,00 EUR /osebo/ na dan v dvoposteljni sobi
- Prijavnina 15,00 EUR /voucher
- Riziko odpovedi 5,5 % vrednosti aranžmaja

MOŽNOST DODATNEGA PREVOZA IZ MARIBORA IN  CELJA na odhodno mesto v Ljubljani!

POPUSTI:
- Odrasli na dodatnem ležišču -20%

- Otroci do 6,99 leta na dodatnem ležišču v spremstvu staršev GRATIS
- Otroci od 7-13,99 leta na dodatnem ležišču v spremstvu staršev............................-50%     ​

Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 45 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

​*Opomba k ceni
ORGANIZATOR  lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.

Splošni pogoji so sestavni del programa potovanja.
odg. org. 4 ever.


REZERVIRAJ