s1
s2
s3
s4
PODOBNA PONUDBA

 Datum odhoda :  ponedeljek, 6. november 2000 REZERVIRAJ

Ponosna Genova in akvarij

Akvarij, ki predstavlja najbolj bogato akvarijsko zbirko vodnih ekosistemov v Evropi.

1.dan: SLOVENIJA – GENOVA
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Fernetičev in naprej v smeri Benetk – Verone – Piacenze. V zgodnjih popoldanskih urah prispemo do GENOVE – največje italijansko pristanišče. Po želji sledi obisk velikanskega kompleksa v starem Genovskem pristanišču ACQUARIO VILLAGE DI GENOVA. Vsebuje kar 5 sklopov od katerih je najpomembnejši Akvarij, ki predstavlja najbolj bogato akvarijsko zbirko vodnih ekosistemov v Evropi. Lahko obiščete sklop največjega sredozemskega pomorskega muzeja, ki ponazarja odnos med človekom in morjem, za najmlajše pa je možen obisk centra, ki je namenjen igri, znanosti...morda še rastlinjak pod morjem... Če vas pa morski svet ne prevzame pa lahko te ure preživite ob prijetnem sprehodu po Genovi, morda obiščete tipičen lokal in se okrepčate. Nastanitev v hotelu, nočitev.

2.dan: GENOVA - SLOVENIJA
Po zajtrku sledi ogled tega veličastnega mesta: sprehod po slikovitem starem mestnem jedru imenovanem »centro storico«, ogled katedrale San Lorenzo z lepo črno belo progasto fasado in z bogato zakladnico, prečkali bomo srednjeveški trg Piazza San Matteo, operna hiša Carlo Felice, hiša Krištofa Kolumba, še vožnja po sloviti via Garibaldi ob kateri se vrstijo najimenitnejše palače. Še čas za osvežitev. Po ogledih pa že nadaljujemo v smeri proti Sloveniji. Na poti še krajši postanki za osvežitev. Predviden prihod v večernih urah.

Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu ***, 1x polpenzion, zunanje oglede po programu, vodenje in organizacijo izleta.

Odhodi: 6.11.

Cena: 99,00 €

Vstopna mesta: Maribor, Celje, Ljubljana
Najmanjše število potnikov: 45
Doplačila po želji: vstopnina v Akvarij približno 20€, enoposteljna soba 25€

REZERVIRAJ